DON'T LET ME BE THE LAST TO KNOW

Kom nyss hem från Sofia :) Vi bakade kladdkaka och pratade haha :) Fett god blev den iallafall, bästa kakorna gör vi ;)

Är förövrigt väldigt trött eftersom jag har vart vaken i typ 14,5 timme idag. Men, kommer nog sova gott idag iallafall haha :)
uee, måste plugga snart.. Har no och spanska. Kan spanskan hufsat, ska bara ögna igenom det, men No:n är jag inte lika säker och intreserad av men den måste göras.!

Hörs nog senare för nu ska jag försöka plugga!

äntligen hemma

HEMMA!
Dagen har väll vart sådär.. Satt i en skog hela dagen ensam och det va skitkallt. Läste lite ien bok som jag hade med mig, pluggade lite men annars inte mycket. Eller jo, pekade åt alla barn vart dom var på kartan. Fy, de va verkligen lång tråkigt. Men kul att vi fick sluta så tidigt :) Dem andra är ju fortfarande i skolan just nu ;) Och slutar klockan tre, haha! Ska träffa sofia efter hon har slutat, får se vad vi ska göra. Ska kolla några avsnitt av The Hills nu iallafall. Här kommer lite bilder från idag.. hejdå sålänge!















old pictures

   



ska snart lägga mig och sova, måste ju upp skittidigt imorn, typ klcokan sex... Men som tur var kan min snälla pappa köra mig och Ida till Sandhemspåret för det är sååå långt att gå hahaha. Men det är chill. Tänkte ta med mig min systers DS men fick inte så jag packar med mig hörlurar och en bok. Fyfan vad långtråkigt det kommer bli.. Men man får nog bättre betyg så det är värt det :)
Efter skolan imorn ska jag nog träffa Sofia, vet inte riktigt vad vi hittar på men jag slår vad om att det blir kul!
Ska gå mot sängen nu snart.. Bloggar innan och/eller efter skolan! godnatt!

WALK

nu går jag ut en stund! kommer hem vid 6- halv 7! hejdååååååå

hemma efter skolan

Kom hem för en stunds sen. En av dem roligaste skoldagarna jag har vart med om haha. Vi prata så mycket på SO lektionen så våran lärare inte kunde prata efteråt och elevens val var också bara allmänt rolig, hahaha!

Imorn blir det att gå upp klockan 6 eller någonting. Ska stå i Sandhemspåret hela dagen. 4or och 5or på skolan ska orientera och jag ska kolla så dom gör rätt (dom ska peka ut vart dom är på kartan). Så jag ska sitta i en skog en hel dag. Jag tänkte på en sak, tänk om man behöver gå på toa? Vad ska man göra då?..
Så det gäller att ha med sig hörlurar, mobil och kanske ska ta med någon bok att läsa haha. Hoppas på mycket telefonsamtal och sms iallafall :)

Ska gå ut och gå en runda sen tror jag, har inget annat och göra. Inga läxor, eller bara till på torsdag två stycken men kan dom hyfsat.  ses senare!



gammal men bra låt ;)

MOT DUSCHEN

Kom precis hem hahaha. Det blev inte långvarigt men det var så kallt och mörkt! Och klockan är inte ens 8. I somras var det ju just ända till klockan nio MINST!
Nu kan man ju typ inte va ute på kvällen längre för det känns som klockan är typ 12 på natten eller något.
Men jaja, det blir mer mysiga timmar inne istället! :)

Ska in i duschen nu, och sen kolla på Idol, eller ah om jag hinner, vrukar inte vara så snabb när det gäller att duscha så vi får se. ses imorgon tror jag, ha en bra kväll!

Bow wow feat. Johntá Austin - You can get it all     <-- ny favoritlåt!

I'm going out

Yes, jag går ut på en promenad. Vet inte om jag tar Sofia med mig, det får vi se :)
Är för övrigt proppmätt efter maten. Käkade spaghetti och köttförssås och till efterrätt chokladpudding. Shit vad mätt jag blev!
Nu ska jag kila, hejdå!

''dagens outfit''

VÄLDIGT bra kvalité på min mobilkamera - eller inte. 
Har äntligen pluggat klart.. Och måste säga att det känns VÄLDIGT skönt. Har bara några läxor kvar denna veckan vad jag vet än sålänge.
Ska nog gå ut coh ta en preomenad sedan, kanske med Sofia om hon har lust :)) Annars går jag själv och lyssnar på min superbraa musik, haha!
Jaja, ska käka nu strax, hörs senare ikväll!

 


BONE THUGS N HARMONY

BONE THUGS N HARMONY FEAT. AKON - NEVER FORGET ME
 
så sjuuuukt bra låt!

home after school

Kom hem från skolan efter en stund sen.. Dagen inhäll bland annat brandlarm (test). Hade också hem kunskap, sen bästa lektionen på hela veckan haha :)
Idag är det plugg dag för mig som gäller eller läxorna går iallafall i första hand. Har engelska som jag håller på med nu, matte, svenska (dramatisering för imorgon) och spanska.

Skriver lite mer senare idag för nu måste jag PLUGGA!

night time

Ska gå mot sängen nu, är jättetrött   :s    Och imorn är det skola igen, herregud vad den här helgen gick fort. Men har ändå hunnit med ganska mycket tycker jag. Tycker bara att helgerna är för korta. Det borde vara två skoldagar och fem helgdagar istället ;)

Hösten börjar närma sig också, tog på mig halsduk idag när jag skulle ut. Usch vad kallt det är, men dock är det mysigt. Längtar till julen så mycket, då är det verkligen mysigt! Jaja, nu ska jag faktiskt sova men här får ni några höst bilder! godnatt!




 




FABOLOUS - BREATHE

nu är jag hemma igen!
Sofia, veronica och jag gjorde inget speciellt.. Snackade mest tjejsnack haha :D Var också ute på en liten promenad också, exakt när FCT matchen var slut (och veronica bor precis där) så det bara strömmade ut folk.
 
Men hade jättekul med er tjejor, älskar er!

Kom hem för en stund sen och har precis käkat, åt 5 rostade mackor och apelsin :o Fast man blir inte så mätt på dem mackorna men om jag fortsätter såhär kommer de inte sluta bra fär mig haha! Hade tänkt att gå ut och springa idag som sagt, men orkade inte...

favoritlåten just nu : Fabolous - Breathe. Så grym! Vet att den är ganska gammal, men vad gör det?

on my way to...

.. veronica och sofia :D ajjemen, jag ska hem till veronica nu haha :) Vi kanske går på fct matchen om vi (jag) lyckas övertala dom, det är ju ändå gratis och det kanske finns killar där för dom små filurerna ;)
jaja, see you när jag kommer tillbaka hem eller hos veronica!


CLOTHES

 

 

Hittade mer egentligen men det ville inte funka att ladda upp dom här. Dessa plagg är iallafall från Åhlens (att.) och H&M!


hemma efter gudstjänst

Som sagt, kom precis hem. Gudstjänsten varade i cirka 75 minuter.. Lite långtråkigt var det men ändå rätt kul med Sofia och Veronica haha :)
Dom fårgade om jag ville med till överby men har inga pengar och dp blir det inte så kul, så jag får väll bara ta de lugnt idag. Har hemkunskapsläxa som jag ska läsa till imorgon, ioförsig tar det ju inte hela dagen.
Kanske går ut en promenad senare. Funderar på att fråga Sofia om hon vill med ut och springa senare ikväll., det var ett tag sen sist.
Alexander kunde inte heller träffas, han skulle plugga och kolla på någon match. Så ja.. det blir väll en slapp dag för mig idag.

COLD NIGHT

Kvällen tillbringade jag med mamma, hennes kompis och lilsis :) Vi käka dippm godis och kollade på kändisdjungeln. Var typ första gången jag såg det så har inga åsikter för vem som vann riktigt.
Så ingen speciell kväll alltså.
Imorgon ska jag på gudstjänst igen.. Ingen höjdare på min söndag precis men om man ska konfirmera sig så måste man gå. 
Sen kanske jag skulle på FCT men tror inte det hahaha. ÄR inte SÅÅÅ intreserad av fotboll, men tänkte de kunde bli en kul grej. Jaja, vi får se.

Här kommer iallafall en bild på mig, skriver mera imorn, hejdå och godnatt!


saturday

Alex gick nyss hem. Finns inga ord och vet inte hur jag ska förklara hur mycket jag älskar dig och hur mycket du betyder för mig. Du är helt enkelt bara helt underbar!

FRIDAY NIGHT

Kvällen tillbringade jag som sagt var med pappa, lilsister, bigsis och hennes kille :) dom har hållit ihop i ett år imorgon så grattis till dom! Vi kollade på Idol och skavlan, väldigt mysigt! Och såklart fett mycket godis. Är proppmätt.., käkar alltid för mycket godis. Plus att vi åt tacos innan och där åt jag inte heller lite.

Imorgon ska jag iallafall träffa alex, det var verkligen ett tag sedan jag träffade han en riktigt lång stund och verkligen gjorde något! Så det ser jag mycket fram emot :)  Vet inte vad vi ska hitta på, men det ser vi imorgon.

Ska iallafall gå och lägga mig i bra tid idag. Om cirka en timme räknar jag med att jag ligger i sängen. Är så sjukt trött...
Jaja, jag bloggar mer imorgon, godnatt sålänge!


min mobilkamera är som sagt inte den bästa... 


25 september

Kom hem från skolan för inte så längesen. Fan vad skönt med helg säger jag bara.
Vet inte riktigt vad som ska händna idag.. Antagligen hittar jag väl på något med Sofia eller så träffar jag alex :)

Usch, är såååå trött. Också är det kallt ute. Hösten kommer.. Gillar inte höst så mycket, det är mest grått ute (förutom alla färgglada löv)

Jaja, skriver mera sen.

GODDNIGHT

Gick aldrig på gudstjänsten, Sofia ville inte med eller hon orkade inte. Så då passade jag på att ta en liten promenad istället :) Gick förbi så Sofia och då var jag tvungen att fråga om hon ville med ut, så hon fäljde med ut en liten stund :) Annars har det inte hänt så mycket, kollade nyss på Idol. Nu ska jag göra mig iordning och sen sova.
Gud vad snurrig jag blev helt plötsligt.. :o Jaja, skriver mer imorgon, godnatt allihopa!

at home

Har precis gjort matteläxan, skönt. Skönt att göra läxorna först så kan man göra vad man vill sedan :)
Innovatum var helt okej, vi programerade robotar, jag var med Sofia :)

Tror jag ska gå på någon slags av gudtjänst på Sandhem sedan, den är bara en halvtimme men går bara om Sofia också går för ingen annan ville gå. Har redan gått på tre gudstjänster :) 
Jaja, nu ska jag kolla på The Hills, oförväntat. Slänger in ett inlägg efter gudstjänsten :)


      

AT INNOVATUM

Sitter just nu på innovatum. Vi hade idrott precis innan och vi skulle ta bussen från lyrfågelskolan och det gjorde vi, men det var ett helt dagis med oss på bussen... Så det blev lite trångt. Och eftersom alla barnen skulle av ett stop innan torget så hann den andra bussen gå som vi skulle med för att komma till innovatum. Så vi fick gå resten av vägen. Skulle vart här 5 i 10 men vi kom ungefär 5 över 10 så det var ändå inte så farligt.
Nu har vi iallafall ''fri lek'' tills klockan 11 så jag får väll sitta här och sedan gå runt och kolla lite. Jag vet inte riktigt vad vi ska greja med resten av tiden, vi är här med NO:n så det är väll något sånt..

Hoppas iallafall vi hinner med bussen tillbaka! :) Ha de bra sålänge så bloggar jag igen när jag kommer hem från skolan!

23 september

Sitter och äter äpple efter att jag nyss har tagit en dusch :) Dagen har flytit på som vanligt, inget speciellt. Har inte så mycket att skriva om denna dagen haha :) Men den har väll vart lika som alla andra ungefär..

Sitter och fryser ihjäl, jag fattar inte vad det är med mig. Har två tröjor, långbyxor och ett par supertjocka sockar. Mamma tror typ att det är fel på mig så mycket som jag fryser.

jaja.. skriver mer imorgon när det händer ngt mer intresant. hejdå!

konfirmation, plugg...

Hej.
Tisdag är den segaste dagen på hela veckan. Har bara fem minuters raster hela dagen mellan alla lektioner så man blir rätt trött. Tur att man har sovmorgon imorn :) 
Slutade cirka 5 i tre och klockan fyra hade vi konfirmationsläsning på Sandem så det var bara för mig och Sofia att gå hem till mig och hämta mina saker och sen hem till henne och efter det gå dit. Den höll på i två timmar plus att vi gick tio minuters övertid..  Men de två timmarna gick såpass snabbt att det var okej. När jag kom hem käka jag, efter det pluggade lite spanska och nu sitter jag här med den förbannade musikläxan som vi har haft två veckor på oss att träna på men såklart har Evelina inte gjort det. Det är skitsvårt, jag fattar nästan ingenting.

Nu ska jag titta det sista som är kvar på Idol, det var längesedan jag kollade på det. Skriver mera imorn eller sen, hejdå!

Tunika: VeroModa (lila egentligen)


kväll

Kom hem för en stunds sedan, har vart ute med Sofia och några andra :)
Kollade igenom Spanskan lite, orkar inte plugga idag..
Imorgon blir det konfirmation från klockan 4 till 6 i sandhems kyrka.
Nu ska jag kila, ska tvätta av mig och så, och sen sova. Är sjukt trött.
Ses imorgon, hejdå!

tjugoförsta september



6 månader med dig, älskar dig sjukt mycket!

20 september

Hejsan. Idag har jag först vart på gudtjänst, sen kom alex och överraskade mig haha :) så träffade han en liten stund. Senare träffade jag Sofia, Mirna, Anna kristina, Jessica, Carlos och Atto :)

Hinner inte skriva så mycket, har ganska bråttom och kom nyss ur duschen. Dessutom är jag väldigt trött. Skriver ett längre inlägg imorgon!

just trow it in the bag

Dagen har inte varit helt pepp precis.. Okej, jag var taggad med att springa med Sofia men det var ungefär det enda jag visste som skulle hända den här dagen.
Har bara mest bara vart hemma och inte gjort någonting, det vill säga kollat på The Hills. Vid 6 tiden träffade jag Sofia, Veronica, Ida och Linnea till ungefär klockan 8. Och nu sitter jag här och ska helt oförväntat kolla på... The Hills.
Imorgon blir det gustjänst klockan 11, kommer nog vara ganska länge i kyrkan då för jag hörde att Sofia sa att det var dop imorgon också..jippie. Resten av dagen spenderas nog med Sofia :)

skriver mer imorgon men ni får ha det så bra!


19 september

Kom nyss hem efter en springrunda på sandhemspåret med Sofia. Det gick väll sådär, ingen av oss hade ätit innan så det blev lite jobbigt. Och plus att vi inte har världens bästa kondition. Men ja, det är väl tur det..
Vi sprang iallafall 2,2 kilometer och gick 1 kilometer :)

Nu ska jag in i duschen. Vet inte vad jag ska göra idag, det blir nog träffa Sofia skulle jag tro och kanske Ida och Veronica. Det är jättefint väder så vill vara ute :) Man får ju passa på! ;)

18 september

Har precis kommit hem från stan. Var där med mamma, pappa & min lillasyster :) Vi käkade på BUTLER'S. Riktigt god mat! Jag käkade fajhitas, supergott.
Annars har jag inte gjort någonting idag, bara suttit hemma och kollat på The Hills men det är väldigt bra! Är på säsong 3 nu, kollar från hela början så jag förstår allt.
Nu ska jag kolla mer på det haha, skriver mer imorgon. Har dock ingen aning av vad jag ska göra. Vill till överby men har inga pengar :/ sånt är livet..


in school

Hejsan. Sitter i mediatket och har SO. Alla har redan lämnat in sina prov så vi har inget att göra, chill :D
Ska gå in på unikum nu och skriva in alla mina grejer till utvecklingssamtalen. Hörs nog sen när jag kommer hem.
Efter lunch har jag NO prov.. SHIT.

NIGHT TIME

HAR ÄNTLIGEN PLUGGAT KLART! Ä N T L I G E N  säger jag bara. Gud vad skönt. Men ska ändå gå igenom allt lite snabbt innan jag somnar. Och imorn när jag käkar frukost.

Tänkte bara slänga in lite bilder från idag, bland annat grisen.. usch.
Jaja, skriver imorn mer, kanske ska ha tjejkväll med dom bästa imorn förresten! Eller just det, ska ju ut med familjen och äta.. Jaja, skriver mer imorgon, godnatt sålänge!

   

  min bildskärn vände sig typ upp och ner på.. eller iallafall på sidan :s

PLUGGDAG

Puuh, äntligen klar med SO provet. Det komer nog inte bli världens bästa för det kändes inte så bra. Man fick bara skriva en sida om man skrev på datan och som tur var fick jag exakt plats med allt jag ville ha med. Usch, det känns inte alls bra. Men jaja det återstår att se hur det blev :)
Ska strax börja plugga inför Biologiprovet imorgon också.. Det är betydligt mycket mer att göra än vad SO uppgiften var. Har cirka 40 sidor att läsa igenom + alla anteckningar som vi har skrivit och ska svara på ett antal frågor på repetitionspappret som jag inte hann med i skolan..

För övrigt disekerade (stavning?) vi en gris idag på No:n... Inte dagens höjdpunkt precis. Usch vi klippte i luftrör, lungor, lever, njurar och jag vet inte vad. Och det lukta ju inte precis jordgudd, haha.
Kanske lägger upp en bild sen på hur det såg ut, annars kommer den imorn. Men jag kan ju säga att alla inte var lika intreserade av att klippa i grisen och då tänker jag på Ida och mig, specciellt Ida. Usch, hon gillade det verkligen inte. Tur att man inte behövde klippa sönder allt.. :)

Nej, nu ska jag plugga vidare. Har iga bilder på den här datorn, är på pappas för min dator har inte Word och tvungen stt skriva där. Plus att det hände något med min data så att hela bildskärmen roterade och var upp och ner på. Hahaha, så kan det gå! NUfår jag gå och trycka ner huvudet i min Biologibok.. Hörs senare hoppas jag!

homework

Dansen var verkligen inte rolig. Vi bytte lärare denna terminen och jag kan ju säga att hon var inte lika bra som den gamla vi hade.. För det första vet jag inte ens vad hon hette och hon har bara massa konstiga låtar som man aldrig har hört förut och det är en tråkig grupp. Vad kan man se för rolikgt i de då, liksom?
Men jag får väll prova att gå någon mera gång och ge det en chans iallafall..

Jag kommer aldrig igång att plugga! Jag kommer jämt på ''viktigare'' saker än det. Till exempel datorn, och sen fatsar man där.. Har två prov till på fredag och jag kan det fortfarande inte jättebra.. Så varför sitter jag här för?!
Nu ska jag plugga för fan. Slänger in några inlägg imorn för hoppningsvis!

... Är 8an det jobbigaste året i grungskolan?


promenix






16 september

Sitter och väntar på att alex ska ringa, ska nämligen träffa han en liten stund. Sedan blir det väll hem och plugga och sen bär det av till dansen! :)

Nu ska jag möta alex, slänger in ett inlägg senare förhoppningsvis!


kväll

Kom hem för ungefär en timme sedan. Jag och Sofia var ute på långpromenad. Roligt.. bara att det var så kallt.
Btw så såg vi en räv, haha.
Imorgon ska jag gå upp ganska tidigt tror jag, inte slösa bort hela dagen. Jag ska nog också gå och lägga mig ganska tidigt. Skriver mer imorn, godnatt på er sålänge!



15 september

Sitter just nu och kollar på The Hills, mitt favoritprogram! Gillar ni The Hills, eller vad är eran favorit? :)
Är så trött, måste egentligen plugga men orkar inte just nu, hann göra lite i skolan också så det är inte jätte stressigt.

Skolan idag var helt okej.. Imorgon har jag studiedag, efterlängtat. Vet inte riktigt vad jag ska göra, kanske ska träffa alex en stund, annars tror jag nog det blir att träffa tjejerna lite. :) Det var längesedan alla vi fyra träffades nu..

Får väll ta att plugga snart lite, kanske går ut och tar en promenad med Sofia sen.
För övrigt börjar min dans imorn. Gud, har längtat så länge! Ska bli riktigt kul faktiskt. Jaja, nu ska jag kolla vidare på The Hills, sen får vi se vad det blir. Här kommer lite bilder förresten:

       

Nytt: tröja H&M, stickad tunika VEROMODA, chinos ginatricot


14 september

Hej! BIlderna kommer inte in idag heller, det är något fel på min data och ingenting funkar. Hoppas på förbättring..!
Idag har jag iallafall vart träffat Sofia efter skolan, vi gick vilse i trollhättan.. nästan. Hitta gjorde vi ju, efter ett tag.. hahaha. Vi skulle egentligen gå till granngården men jag tror vi nästan kom till Sjuntorp.. hahaha! så kan det gå, men efter ett tag kände vi igen oss och jag blev överlycklig.
Sedan har vi pluggat Biologi som vi har tills på fredag och suttit här vid datan lite.
Fick också ett SO prov idag som jag inte förstår någonting på.. Det är en inlämmningsuppgift, den ska vara inne på fredag så jag har några dagar på mig som tur är. Sofia kan nog hjälpa mig med den! :)

Nu ska jag snart gå och lägga mig, har vart väldigt trött idag. Tänkte att ni skulle få se en bild på min och Kristinas egnagjorda äppelpaj och vaniljsås men det blev ju inget med det hihi. Får se om jag kan lägga in bilder imorn, men nu ska jag kila!


dagens köp..

tänkte jag lägga ut bilder på, men inget av de plaggen som jag köpte fanns på affärernas hemsidor så ni får se mina själv tagna bilder med min super bra mobilkamera istället :) Lägger upp detta imorgon bitti dock.

Nu har jag precis kommit ur duschen och ska strax krypa ner i sängen. Ska läsa igenom hemkunskaps läxan, sen läsa lite i en annan bok  och sen sova. Börjar 5 i halv nio imorgon, gött. Bara 10 minuter senare än vad jag brukar börja men det gör ändå skillnad.. :) jaja, hörs imorgon!

13 september

Kom hem från gudstjänsten för ungefär en timme sedan. Gudtjänsten varade i ungefär 50 minuter och det var liiite långtråkigt att bara höra på prästen och sjunga psalmer.. Inte riktigt min grej iallafall..!

Nu sitter jag iallafall och väntar på att mormor ska komma och hämta mig, vi ska nämligen till överby och shoppa ;) Det är min födelsedagspresent, lite sen bara för vi har inte hunnit. Men det ska bli riktigt roligt, jag tror jag antingen ska köpa chinos eller ett par gråa mjukisbyxor :)
Jag har också present kort på H&M som följer med :)

nu kommer hon strax, slänger in ett inlägg när jag kommer hem!


5 september

Hej allihopa.
Idag har jag fått en riktig chock.
Min mamma och pappa skulle ju åka till new york igår, men när farmor kollade i tidningen imorses så stod det att dom hade gift sig!
dom hade alltså gift sig här hemma i trollhättan och idag sedan åkt iväg till new york.. VÄLDIGT chockande för oss alla här hemma, men det är bara att gratulera!

För övrigt har det öööööst ner regn här. Vi var precis påväg att åka till min faster, och precis när vi skulle gå ut till bilen så kom världens åsk knall och blixt exakt över farmors och farfars hus! Så jag och elsa sprang in igen haha.
På väg till min faster åkte vi förbi skolan, där var det en halv meter högt vatten på gatan.. Folk körde bilarna på cykelvägen bredvid för att inte typ ''fatsna''. men vi klara det :D
hoppas det blir bättre väder imorgon bara..
Snart ska jag och min kära syster göra iordning oss och sen sova :) Hörs nog kanske imorn, hare gött!

4 september, HELG!

hejsan, hejsan.
Dagen började med att jag fick säga hejdå till min mamma och pappa som nu ska flyga till new york utan oss.. Dom fick varsin kram, ett hejdå och så, sen var jag och Sofia tvungna att gå till skolan. Så nu får jag träffa dom om en vecka igen.
Skolan gick bra, förutom att jag inte var med på idrotten, är förkyld, hostar och är hes..
Så efter sista lektionen (idrotten) gick jag med Veronica hem. Vi käka, och sen bara prata och inte gjorde ngt speciellt. Sedan kom linnea och då åkte vi ner till stan och hyrde film, sedan kom min farfar och syster och hämtademig, så åkte vi ut till farmor och farfar. Vi käkade, och har nyss kollat på Mamma Mia! som gick på tv:n. Riktigt bra film det. Och nu sitter jag här.
Usch hade huvudvärk förut och mådde inte alls bra, nu mår jag bättre men fortfarande inte helt okej.
Tänk om det är början på en svin influensa.. Det får man verkligen inte hoppas..

Nu ska jag gå, ska lägga mig tidigare ikväll, puss!

3 september

Hola.
Idag känner jag mig sjuk, är hes, förkyld och har ont i halsen, shit tänk om jag kommer få svininfluensan eller något.. är rädd. Men, alla säger att den inte är så farlig som den säga vara, så hoppas det..
Men jag var iallafall i skolan, men var inte med på idrotten så jag och Josefin fick gå en promenad istället. Jag hade gått upp 20 över 6 på morgonen och vågat mitt hår för vi hade skolkort idag men sen när va va ute och gick så gick nästan allting ur.. Tänkte gå hem på lunchrasten och fixa iordning det igen, men orkade inte så det fick bli som det blev :)

Efter skolan har jag inte gjort så mycket, stannade kvar i skolan lite, sen gick jag hem och börjsade plugga, har spanska, matte och enhgelska tills imorgon.. Men jag kan allt ganska bra, så det är ingen fara :)
Jag och sofia skulle egentligen till stan men eftersom det regna så mycket så gick vi inte dit. Men sedan skulle min mamma dit och göra ngt så då åkte jag dit och köpte svarta jeans tight och en tjock stickad tröja på GinaTricot :D
Sedan har jag mest pluggat och nu håller jag på att packa, mina föräldrar ska nämligen åka till NewYork, UTAN deras tre barn..  Så vi ska bo hos farmor, farfar och mormor och morfar så kanske inte kan blogga så ofta.. men jaja, nu ska jag dra jag måste PACKA! hejdå!:)

    


1 september

Första september och vädret har varit på topp idag! :)
Skolan var helt okej, det gick väldigt fort på förmiddan, sen på eftermiddagen gick hela klassen till knorren och hade olika stationer och fikade :) Det var riktigt roligt! Och + att man slapp den sega So lektionen och elevens val på slutet av skolan dagen :) Vi fick också sluta cirka en timme tidigare än vanligt!

Senasre när jag kom hem efter att ha gått genom hela trollhättan kändes det som, så var jag äntligen hemma. Gud, jag var så varm.. Men det vackra vädret stannade iallafall en dag :), hörde att det skulle bli sämre imorgon. Men tycker ändå det är skönt att det inte är så mycket värme längre, man blir inte lika lkibbig och äcklig och det finna mycket roligare kläder på vintern/hösten :)
Fram mot kvällen efter jag hade käkat gick jag och mötte alexander så var vi ute lite :) Skönt.

Imorgon börjar jag 10 över 10 och det gör jag varje onsdag hela den här terminen! :) gött! Jag får riktig sov morgon!

Imorgon efter skolan funderar jag på att gå ner till stan och kolla lite, får min månadspeng idag och har presentkort på ginatricot. Ska köpa en par sten tvättade jeans tights där :) Sen får vi se vad det blir mer, är ju skyldig min syster 200 kronor förtfarande för locktången.. Så där ryker 200 kronor. Men nu får jag iallafall ha den när jag vill :)
SKriver nog mera imorn, tills dess får ni ha det bra. nu ska jag in i duschen, hejdå!



RSS 2.0