MONOPOL

godkväll! Spelade nyss Monopol med familjen förutom min bigsis. Det var jätteroligt även fast det inte gick så bra i slutet. Mamma och lilsis förlorade sist och sen jag eftersom pappa hade norrmalmstorg och alla dyra gator.. Också blev det lite fusk, men vad gör det? ;-) haha!

Här får ni en låt att lyssna på!


skön låt

Chris Brown coola kusin som har kommit ut med en låt och gör den tillsammans med Chris Brown. Snacka om att ha talang i generna :)


hållehålle

Har haft ont i miagen hela dagen så har mest vilat. Försökte träffa Veronica och Ida en stund förut, vi hann bara gå ut och gå lite tills jag gick hem för jag fick ondare. Men nu känns det lite bättre, kanske beror på att jag har lyckats få i mig lite godis? ;-)
Nu ska jag spela ishockeyspel med min lillasyster och samtidigt kolla på The Hills! Sedan ska vi käka tacos och mysa! Ha en bra kväll!

  

provade mammas glasögon förut.. Haha, jag ser ju helt störd ut....


chillarN

Sitter här med min lilsis och softilerar, haha!
Här kommer en go låt! puss!


---







som sagt, vi hade kul och det har vi alltid!

GODNATT!

har inte bloggat på hela dagen!

Förlåt. Men åkte till ÖVerby typ klockan 11 på morgonen med mammi, lilsis och kusin för att köpa nya skor och så. Hittade bara typ en random ''tröja'' på H&M som det var rea på, annars inget :p Inte skor, men dom som jag hittade i stan var jag fortfarande fast vid så  vi fick åka dit och köpa dom :) så nu är dom mina.
Efter överby träffade jag Veronica och sen kom Ida också. Haha, vi hade askul! Love you girls!

Senare på kvällen åkte vi till några av mamma och pappas kompisar och käkade. Det var väl okej....
Och nu sitter jag här! Kom nyss hem.

Hann inte blogga igår efter bion för jag var så trött. Här kommer min åsikt om filmen/dokumentären:
jag trodde att den skulle vara ännu bättre, men det är klart att en sånhär slags film inte blir likadan som en riktigt film eftersom dom bara har klippt ihop alla repetitioner här. Men det var faktiskt väldigt bra och ändå bra gjord! :)
Men jag är fortfarande ett lika stort fan av Michael Jackson som jag var innan!


den här köpte jag! En vanlig vardaglig tröja eller vad man ska kalla det, topp kanske. Kostade 98 kronor på H&M ;-)



Är det bara jag som har problem med storlekar på kläder? Denna tröjan som jag har på mig på bilden är storlek 34 och den är hur stor som helst. Okej, den ska vara lite stor, men den är jättestor! Man ser inte så bra på bilden men

snart bio!

Jepp, snart är klockan 9. Eller, det är två timar kvar men ändå. Snart blir det MJ film :) Har stora förväntningar så hoppas den är bra men det tror jag säkert! Skriver om vad jag tyckte när jag kommer hem igen! puss&kram!


pictures








idolklipp


 

ska sova nu, gotnatt! :)


okej, det är ganska långt till jul..

men jag har redan gjort en liten önskelista!
Önskar mig faktiskt inte mig något jättedyrt eller speciellt det här året. bra eller dåligt?

  • Ett till hål i örat
  • Ett par nya ljusa jeanstights (dom som jag har är för korta)
  • Tubhalsduk från GinaTricot
  • Presentkort: Vila, Vero Moda, H&M, GinaTricot
  • P E N G A R


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH FAN VAD ARG JAG ÄR NU FÖR JAG HADE PRINTAT MASSA SAKER FRÅN GINATRICOT OCH NU GÅR DOM INTE ATT LADDA UPP
ÅÅÅÅÅÅÅÅH VARFÖR GÅR DET INTE?
DET GICKU INTE ATT SPARA DOM SOM VANLIGA BILDER SÅ DÅ PRINTADE JAG ISTÄLLET

då får man göra såhär istället :)





första inlägget idag

ya, har inte hunnit blogga idag. Min kusin kom till mig klockan 11 och jag vaknade typ 10. Och på en timma hann jag duscha, äta frukost och sminka mig. O-M-G det är rekord för mig haha. Fast fixade inte håret något, men ändå. Men min dag blev ju längre och jag hann göra mer saker :)
Direkt när jag va klar gick vi en sväng ner till stan och kollade. Hittade inget, eller hittade ganska mycket men har inga pengar så det var ingen idé att bli intreserad hahaha. Men riktgit mysigt var det :)
Efter besöket på stan gick vi hem till mig och gjorde mat. Väldigt avancerat blev det - makaroner och köttbullar ;-)
Sedan tog vi en promenad hem till henne och satte oss och kollade på film, mysigt :) Sen kom min bigsisnoch knackade på och så gick vi hem tillsammans. Och ja, nu sitter jag här och kollar på kläder på the internet. Kommer ett inlägg snart, puss!


dessa fina stävlarna hittade jag på WalkOn! Försökte hitta dom på internet men det gick minsann inte. Dom är snyggare i verkligheten, promise!

dagens måltid! (inga grönsaker dock.....)


mot sängen

Nu går lilla Evelina och lägger sig! Är faktiskt ganska trött och ska träffa min kusin imorgon och hon brukar alltid vaknar skittidigt så då får väll jag lägga mig i bra tid så jag inte typ slösar på halva hennes dag, haha! Nemen det är ingen fara att lägga sig nu, jag älskar att sova :) godnatt allihopa! (för det är säkert runt 100 000 som läser min blogg per dag! :D)






vi är bäst



muuuusic


pop bottles - birdman ft. lil wayne
själva låten börjar på 00:15

nu ska jag kolla om det finna något bra på tvn! Vad går det för program/filmer ikväll?

och....

skulle bara berätta att jag ska på THIS IS IT på torsdag, filmen om Michael Jackson! Ska blir jättekul! Som sällskap följer min lilsis, Veronica & Linnea med. Skitkul!


såhär ser jag ut idag


''stickad'' blå topp H&M, jeanslegginges svarta GinaTricot
ingen fantasiiiii



och lockigt hår! :) (dålig bild)

sofft


yepp, dagen har rullat på. Träffade alex från halv 2 till fyra, vi snackade mest och så. Efter det gick jag till Veronica en stund, väldigt liten stund för sen ringde pappa och sa att jag var tvungen att gå hem...
När jag kom hem var min kusin här och spelade hockeyspel med min syster haha så jag hängde på en stund ;) Och nu sitter jag här. Ska gå och käka nu, ses!


tisdag

Godmorgon! Andra dagen på lovet. Har suttit här en stund och kollat bloggar och lite sånt, nu ska jag gå och göra mig iordning, alex kommer sen!

goodnight sweeties

Ska sova nu, eller iallafall om någon kvart eller så. Imorn ska jag träffa alex. Godnatt och sov gott allihopa!


DU ÄR GRYM!!!

bilder från ikväll

sofia... ja, vad ska man säga? hihi




ÄLSKAR ER!

hemma

Gick ut en promenad men den varade inte länge. Min mobil stänger nämligen av sig när det blir för kallt för den eller något. Så jag fick gå hem igen efter en halvtimme. Så satte mig framför tvn och kollade på The Hills istället, efter det käkade jag och sen gick jag ut igen med Sofia :) Vi gick till veronica. Vi hade jätteroligt, satt och prata och bara hade kul som alltid :)!
Har bilder därifrån, men dom kommer nog senare ikväll. Nu ska jag blogga runt lite och så, later!

uuuuut

Nu sticker jag ut lite på en promenad tillsammans med.... mig själv. Och musik förstås! :)

musik






godmorgon


har lyssnat på den här låten hela morgonen, den är riktigt bra! :)

vet inte vad som händer idag, hörs sen!

godnatt


blogg.se är alltid segt på kvällen så det är ingen idé att försöka ladda upp mera bilder. Ska gå och sova nu, godnatt allihopa!


surprise

Fick en överraskning av min lillasyster förut!


i'm going out

Har suttit inne hela dagen men nu måste jag ut en stund! Jag och min lilsis tar en promenad och vägen leder nog till Willys eftersom dom har jättebilligt godis där nu (a) 39.95 per kilo,man måste ju passa på! ;) aja, nu går vi snart fast det är ruskigt väder ute. men jag får snart ont i huvudet om jag inte får lite frisk luft. Ses sedan!:)


MÅSTE HA NUUUUUUUUUUUUUUUUUUB!

godermorgon

Fick en timmes mer sömn inatt eftersom man drar tillbaka klockan en timme :) Jag älskar söndagar fast ändå inte. Det är en vilodag men det betyder skola dagen efter, men nu är det lov! :):):)

Har ingen aning om vad jag ska göra idag. Det är dessutom regn och rusk ute.. Tråk väder. Någon som har något förslag på vad man kan göra? Inte städa, nej usch. Jag får väl gå ut lite och få frisk luft. Men ska börja med att sminka mig, frächa till mig lite haha. Ses sen!


night time

Alla gick typ hem klockan 9 redan :o Fattar inte varför dom hade så bråttom ;) Men det var trevligt iallafall. Bigsis och hennes boyfriend gick nyss och nu ska jag också gå - och sova. Är ganska trött och ska kanske på gudstjänst imorgon med veronica. Ida eller sofia typ orkade inte :p Jag har inte heller någon stor lust men måste ju gå på 12 stycken så det är lika bra att man gör det som snabbt som möjligt.
Men i alla fall, ska krypa ner i min säng nu. Godnatt allihopa! :)
Glöm inte att dra tillbaka klockorna en timme!


sådäääääär

Har suttit vid datan en stund, har bara vart massa seg idag. Men snart kommer alla gäster och då blir det roligare :) Vi ska käka och tjöööööta ;)
Vet inte vad jag ska göra nu, vila bara tror jag. Nu är det bara gästerna som fattas... Det kanske kommer bilder sen, hej sålänge!



såhär ser den ut :) dålig bild men...


ha en bra kväll! :-)

här igen

Nu har jag fixat mig, anledningen till varför det tog så lång tid var för att jag bara la mig i min säng i typ en timme för jag är så jäkla slö och lat hahaha. Nej, inte lat men slö ;)
Ska snart välja kläder, tror det en lila stickad tunika från VeroModa och ett par lacktights :)
Men nu ska jag byta om men kommer snart igen!




godmorgon

Började dagen med att gå in och sjunga för min storasyster eftersom det är hennes fördelsedag idag! Så grattis till henne, 17 år blir hon.  Av mig och min lilllasyster fick hon en scarf från ginatricot och av mamma och pappa en ny cykel, sen får vi se vad hon får senare ikväll på släktkalaset.
Är jätteseg idag, har inte ens börjat göra mig iordning än. Så nu ska jag hoppa in i duschen, kommer snart!

ZzzZZzzzzzZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzz

läggdags






alla dessa prylar är från H&M, nu ska sova, godnatt!

Min dag

Åh gud, en vecka lov. Ska bli så skönt att få slappna av lite och bara ta det lugnt, detta lovet är efterlängtat kan jag säga!!

Skolan idag var helt okej, ganska lugnt. Vi ställde oss ute på skolgården och sjöng någon fredslåt, alla ungdomar i hela världen gjorde mänligen det samtidigt.

Efter att ha avklarat skolan träffade jag alex en snabbis. Vi var bara ute lite och sen gick jag till Sofia och va där tills jag skulle hem och äta. Vi pratade bara och tog det lugnt, båda vi va dötrötta hahaha.


Kollade på idol på kvällen med lilsis, riktigt bra var det! Såklart var ju Rabih och Eddie bäst som vanligt ;)
Men undrar vem som kommer vinna det hela. Någon som jag inte gillar är Calle, såg nyss att Niklas åkte ut och honom gillar jag inte heller haha... Men det var en mysig kväll iallafall! :)



 
kanske hinner med ett till inlägg innan jag går och lägger mig, annars hörs vi imorgon!


godnatt!

Japp, jag är påväg till sängen, ska bara tvätta mig och så.

IMORGON ÄR DET LOV! Gud vad skönt att slippa alla prov, läxor och lektioner för en vecka.
Godnatt och sov gott!



en bättre bild på mitt skolkort :)


This is it

Har äntligen låten! :) Väldigt bra, fast den är ganska gammal men den kommer ju ut ny nu. Jag älskar Michael Jackson!

Har pluggat nu och så, vet inte riktigt vad jag ska göra nu, kolla runt här antar jag. Ska kika runt på lite bloggar och klädhemsidor :) ses om en stund!
 

Är hos virre

Men ska hem nuuub typ, ses  när jag  har kommit hem och pluggat!

mot trappen!

hallåe! Har kommit hem från skolan för någon timme sedan, men nu ska jag gå ut med veronica, ska möta henne vid trapppkiosken nu så måste gå, hejdå! :)


detta kan hända för veronica när hon får skratt anfall... HAHA men fan vad kul det var ;)!


gotnatt

Ska snart gå och lägga mig, ska bli skönt att sova :)!
Ses imorgon och då får vi se hur matteprovet gick...
 tänkte ladda upp en bild men det funkar inte för blogg.se är jättesegt på kvällarna...
så godnatt!

klar med pluggandet

Som sagt, är klar med matten. Fast vet inte hur det kommer gå ändå, det är verkligen svårt att plugga till matteprov för man vet ju inte vad det kommer för tal och så. Får se hur det går...
Tror iallafall inte jag har någon mer läxa denna veckan men har något i bakhuvudet om att vi har engelska glosor tills fredag... :(

sån här musik gillar jag! :)


klar med pluggandet

Som sagt, är klar med matten. Fast vet inte hur det kommer gå ändå, det är verkligen svårt att plugga till matteprov för man vet ju inte vad det kommer för tal och så. Får se hur det går...
Tror iallafall inte jag har någon mer läxa denna veckan men har något i bakhuvudet om att vi har engelska glosor tills fredag... :(

sån här musik gillar jag! :)


britney spears - 3


här får ni en låt att lyssna på medans jag pluggar!

vilken kyla!

Hej på er!
Va på teater nere i stan sista lektionen idag, den var väl okej men ganska långtråkig... Tror jag somnade också. När vi skulle därifrån vid halv 4 höll jag på att frysa ihjäl, det är så kallt ute nu! Och det har gått så snabbt, vintern närmar sig..
Iallafall fick jag tillbaka spanskaprovet och redovisningen idag, och båda var väldigt bra resultat! :) Är väldigt nöjd :)

Har inte hunnit göra något speciellt nu sedan jag kom hem vid klockan fyra, åt lite och sen skalade jag potiatis (?!). Haha, pappa frågade om jag kunde det och hade ändå inget annat att göra så varför inte?
Nu ska jag strax käka - igen. Och sedan ska jag plugga till matteprovet imorgon! Men tycker alltid det är svårt att plugga till matteprov, man kan ju inte precis sitta och göra om alla tal som man redan har gjort.. så jag får väll bara kolla igenom lite, och kanske repetera lite. Är ingen höjdare på matte asså.. Jaja, skriver mer sen, hejdå!


baggy jeans från GinaTricot (ganska gamla) och I<3NY tröja från NewYork såklart!


klockan köpte jag i somras i Kroatien!


ska gå och lägga mig...

.. är sjukt trött. Har vart den dem senaste dagarna, vet inte vad det är med mig. Men jag älskar att sova, så det gör ju inget att jag är lite extra trött liksom ;)
Har gjort klart musikläxan nu men orkade inte med matten. den får vänta till imorgon bitti.

Har sovmorgon imorn, fan vad G Ö T T. Nej, nu ska jag sova. Godnatt på er!

 
riktigt snyggt måste jag säga! ;)


äntligen hemma!

Så.. Konfirmationen gick som vanligt på övertid så vi fick inte gå därifrån föräns tjugo över sex. För er som inte vet slutar det egentligen klockan 6..
Så nu sitter jag här, har precis käkat.. Ska snart hoppa in i duschen och sen skriva det sista på musikläxan och kanske hinner med att plugga lite till matteprovet på torsdag också. Men vi hörs sen!

TUESDAY

Tjenare.

Har haft temadag hela dagen eller vad det heter. Innan lunch kom det någon och snackade med oss om sex haha ;-) Och efter lunch gjorde vi musicquiz (våran grupp fuskade inte alls) och ett jättesnyggt collage :)
Hahaha, rikitgt roligt faktiskt!

Nu ska jag strax gå till Sofia och sen drar vi till konfirmationen som håller på i två timmar.. Det är dock inte lika kul. Nu måste jag gå, bloggar senare ikväll!


visst är kristina snygg? ;)

ny vecka, nya tag

Som sagt, måndag igen. Men dagen gick ändå bra, hade bara hemkunskap och tre andra lektioner som hela klassen skulle redovisa på och jag, ida och veronica va först av alla så vi fick bara sitta och lyssna på alla ancra i tre lektioner.. :) Och matten sket vi i, inte vet jag varför men det blev ingen lektion. Sådet var rääättt chilll så att säga.

Efter skolan gick jag och Sofia ut. På låååångpromenad. Så trött som jag var när jag kom hem tror jag aldrig jag har vart i hela mitt liv. Är sjukt trött. Men börjar halv 10 imorn för vi hazr någon temadag eller nåt, så det är skönt :)

Nej, nu ska jag skriva lite på min musikläxa, hejdå!


SEEEEEG DAG

Kom hem vid kvart i fyra inatt från festen och somnade inte förän halv 5.. Så har med andra ord inte fått så mycket sömn inatt. Vaknade vid kvart i tio och var vaken ett tag tills jag somnade om till cirka halv 1. Åt då frukost och kom in i dushcen halv tre haha.. Sen fikade jag med min moster från England som kom till festen och sa hejdå till henne eftersom hon skulle tillbaka hem idag :(
Festen var iallafall jätterolig, dansade nästan hela tiden ;) Det kommer bara några kort idag, resten får vi någon annan dag av fotografen.

Idag då, har jag inte gjort någonting typ. Bara tagit det väldigt lugnt. Men det va skönt och jag slapp ju gudtjänst också ;-) Har tränat lite på min redovisning för imorn, det är väl det som hände idag...
Skola imorn då.. Helgen har gått jättesnabbt men den har varit sjukt rolig!
Nu ska jag snart sova, är jättetrött.. Böarjar få ont i halsen också, vet inte riktigt vad det kan vara. Jaja, godnatt!


 min baba

lilsis, jag, bigsis
  

READY TO GO

Japp, nu är jag helt klar!
Vi väntar bara på min systers pojkvän och hans kompis som ska köra oss till festen :)
Det ska bli riktigt roligt och jag ser verkligen fram emot det här!

Men nu måste jag kila, dom kom visst nu....


SATURDAY

Också var det lördag och det betyder fest för mig. Har precis kommit ur duschen så ska snart fixa till mig. Har egentligen inte så bråttom eftersom vi ska åka typ halv 6 eller något kanske men jag får alltid för lite tid kvar så då får man börja i tid också ;)
Ska bara vänta på att min hår ska torka först... Vet inte hur jag ska ha det, antingen vågigt eller lockigt men kan inte bestämma mig. Får se hur det blir sedan :)
Skriver nog innan jag åker igen!


HOME

Sådär! Kom hem för ungefär en timme sedan och jag måste säga att det var G R Y M T!
Den var jättebra och man hade verkligen roligt när man tittade :) Förutom att jag tappade mitt godis på golvet, men bortsett från det då...

Usch, är sjukt trött.... Måste gå ner och dricka för jag är så himla törstig! Efter det ska jag nog sova.
Så ja, vi får höras imorgon, godnatt sålänge!


tog inga bilder på föreställningen, så det fick bli en biljettbild..!

ÄNTLIGEN HELG!

Yes, äntligen är det fredag igen. Så göttt. Jag och min syster ska snart bege oss mot stan, ska ju på musikal :) Ska bli skoj!
Provet gick faktiskt jättebra idag i skolan, kändes det som iallafall..sen vet man ju aldrgi hur det går. Och NO läraren glömde helt bort att vi hade läxa,så den slapp vi ;) vilken tyr man har ibland alltså.
Sista lektionen, idrott för grymt kul! Vi fick spela volleyboll, badminton och typ minitennis eller ngt hah :)

Btw så såg jag att det var michael jackson tema idag på idol... Ville ju se det, men det missar jag. Kommer inte kommer hem fören typ halv 11. men nu ska jag ta mig och äta något gott, skriver efter sent ikväll, pussss!

GODERMORGON

Fick lite tid över, och klart man sätter sig här då..!
Ska snart till skola, börjar klockan 8 med spanska prov, vi får se hur det går.. Hoppas det går bra för jag har pluggat en hel del. Sedan fortsätter hela förmiddagen med 4 lektioner innan lunch och knappt några rasten, skööööööönt. Eller inte, men vi har iallafall lång lunchrast som tur är. Tror nog till och med att det blir tacos idag, det känns ju inte fel :)
Men det som jag ser fram emot mest på den här dagen är Dirty Dancing musikalen på kvällen! Har faktiskt inte sett filmen så det ska bli spännande :) Är filmen eller musikalen bäst?



Nu ska jag borsta tänderna, see ya!

MMMMUMS...

Sitter här och äter glass mitt upp i allt plugg. Mysigt. Har nog pluggat klart tror jag... ska bara kolla igenom allt lite nagrannare sen är det klart! och då ska jag sova, har en lång dag imorn med skola och ska på dirty dancing på kvällen med min syster och hennes kompisar, det ska bli riktigt kul! Så det ser jag fram emot.
Jaja, nog med det, godnatt sålänge!

MMMMUMS...

Sitter här och äter glass mitt upp i allt plugg. Mysigt. Har nog pluggat klart tror jag... ska bara kolla igenom allt lite nagrannare sen är det klart! och då ska jag sova, har en lång dag imorn med skola och ska på dirty dancing på kvällen med min syster och hennes kompisar, det ska bli riktigt kul! Så det ser jag fram emot.
Jaja, nog med det, godnatt sålänge!

15 oktober

Hejhej the blog.
Har suttit och pluggat lite nu sen jag kom hem, men var tvungen att ta en paus. Har ju spanska prov och no tills imorgon.
Så ska snart go back to work som sagt...
bloggar sen, hejdå!


jenas gina, svart tröja h&m, grön tröja h&m

NYA HÖSTBILDER

Halloj!
Har vart ute idag med sofia, ida och veronica efter skolan. Vi tog nya höstbilder, precis som vi gjorde förra året. Tyvärr blev det ingen bild på oss fyra, mest bara på mig och Veronica... Skälet var att vi skrattade väldigt mycket så vi tog inte så mycket bilder. Men jag hade grymt kul!
ÄLSKAR ER TJEJER!


 älskar bilden :]






Nu ska jag gå mot sängen.. Hörs imorn, godnatt!


BEDTIME

Nu går jag mot sängen. Har sovmorgon imorn som vanligt. Det är skönt att ha det så där mitt i veckan, då blir man utvilad och lite extra pepp för resten av skolveckan ;)
Kommer få virka 9 timmar sömn inatt, och det är ju bra :) Har bara 4 lektioner imorn och två av dom är prektiska eller vad det heter tror jag (syslöjd och musik?)

Nog med det, hörs imorn.
GODNATT!


SUPERKOCKEN

Det blev allt potatismos och panbiff trots allt ;) Gick faktiskt väldigt bra, är riktigt stolt över att jag kunde laga mat. Här kommer lite bilder, nu ska jag ner och diska... Byebye, seeya!






THE COOKER?

IDAG SKA JAG LAGA MAT TILL HELA FAMILJEN! Omg, dom kommer typ dö eller så kommer hela huset brinna ner eller något. Har inte så bra matkunskaper.. men ändå, vad kan hända? Om huset brinner ner får det väl göra det, jag måste väl göra min läxa eller? ;)
Jag ska laga EGNA köttbullar och EGET ptatismos... Har gjort det i hemkunskapen en gång tidigare och då gick det bra men jag var med kristina då så det kanske var därför hahaha. Men jag hoppas på det bästa!

Skokorten kom idag också... Blev väl ganska nöjd med det ensamma kortet,men verkligen inte gruppfotot. Är nog faktiskt mer nöjd med förra årets.. :) Men det duger väll ;)

Ska plugga nu, ses sen! Om inte hela huset är borta.. :o


vad tycks..?

13 oktober

Shit, det är redan 13 oktober. Det var värst vad tiden går!
Iallafall, har lite tid över idag också så då tänkte jag att jag kunde blogga lite :)
Gud vad trött jag är på morgonen nu för tiden alltså, jag somnade halv 12 igår och det är ändå sent för att va mig. Brukar somna ungefär kvart i elva. Men jag snackade faktiskt i telefonen ;)

Nu ska jag strax gå till skolan, usch vi har engelskaprov och jag har nästan inte pluggat någonting... Men jag tror ändå det går hufsat bra, engelskan brukar inte vara så svår :) Nu ska jag borsta tänderna, ses efter skolan!


Har nästan likadana kläder som igår bara att jag har bytt tröja, den kommer från ginatricot!


WOOOHOOOO

Sitter och kollar på svenska hollywoodfruar. Det är ju ett helt sjukt program! Men det är så dåligt så det blir bra, man vill ju vara så rik som dom asså....
Jaja, efter det ska jag sova. Har en lång dag imorn, godnatt puss!

kan inte ladda upp några bilder för min data är helt störd.

WOOOHOOOO

Sitter och kollar på svenska hollywoodfruar. Det är ju ett helt sjukt program! Men det är så dåligt så det blir bra, man vill ju vara så rik som dom asså....
Jaja, efter det ska jag sova. Har en lång dag imorn, godnatt puss!

kan inte ladda upp några bilder för min data är helt störd.

WOOOHOOOO

Sitter och kollar på svenska hollywoodfruar. Det är ju ett helt sjukt program! Men det är så dåligt så det blir bra, man vill ju vara så rik som dom asså....
Jaja, efter det ska jag sova. Har en lång dag imorn, godnatt puss!

kan inte ladda upp några bilder för min data är helt störd.

WOOOHOOOO

Sitter och kollar på svenska hollywoodfruar. Det är ju ett helt sjukt program! Men det är så dåligt så det blir bra, man vill ju vara så rik som dom asså....
Jaja, efter det ska jag sova. Har en lång dag imorn, godnatt puss!

kan inte ladda upp några bilder för min data är helt störd.

WOOOHOOOO

Sitter och kollar på svenska hollywoodfruar. Det är ju ett helt sjukt program! Men det är så dåligt så det blir bra, man vill ju vara så rik som dom asså....
Jaja, efter det ska jag sova. Har en lång dag imorn, godnatt puss!

kan inte ladda upp några bilder för min data är helt störd.

PLUGG

Hej!
Jag hade helt glömt bort att vi skulle på studiebesök hos vattenfall med skolan på eftermiddagen så jag fick hem och hämta busspengar haha. Alla tjejer tog bussen till torget också gick jag och kristina in och köpte godis i källaren ;) Sen gick vi från torget till vattenfall. Där gick vi igenom massa saker, jag lyssna inte så mycket eftersom jag hade fullt upp att skratta med veronica ;) Haha, gud vad kul vi hade! Har inte haft så kul på väääldigt länge kan jag säga. Älskar dig sjukt mycket vännen.
Gick ändå från stan gjorde jag, ville ha lite tid för mig själv och lyssna på musik :)
Och nu är jag hemma, ko hem för ganska längesedan men ändå.. Skulle satt igång att plugga för rätt längesedan men det kom en sak ivägen...
Usch, har huvudvärk igen, tur att jag har lite godis kvar ;) här kommer några bilder från idag, ska plugga nu!

 all the girls ;-)


veronicas tolkning av mig.. ;)



yeye ;-)

 




GOOD MORNING

Klockan är bara kvart i åtta och jag sitter redan här, det har nog aldrig hänt. Men fick jättemycket tid över idag, jag börjar 5 i halv nio och gick upp klockan sju och blev klar med allt på 35 minuter. Fast äter inte frukost idag för vi har hemkunskap första lektionen och håret var redan fixat eftersom jag sov med en bulle på huvudet (tofs) så blev håret lite vågigt/lockigt :)
Är dock fortfarande lite trött...

Mina ''morgonrutiner'':

1. 6:30 - 7:00 : går upp ur sängen
2. Bestämmer vad jag ska ha för kläder (kan ibland ta en kvart om jag inte bestämmer kvällen innan vad jag ska ha på mig... )
3. Sminkar mig ( 20 minuter)
4. Fixar håret
5. Äter frukost
6. klar! Sofia kommer hem till mig och sen går vi till skolan :)



som sagt lite trött är jag...

Kläder: kofta H&M, t-shirt: halvgammal från ZARA, köpt i Paris 2008. Jeansleggings: ginatricot


Också var det slut på söndagen igen...

som det är varje vecka. Usch vad helgerna går fort. Vill bara vara ledig tills jag dör. Okej, kanske inte men det skulle inte sitta fel just nu.
Plugga hann jag inte så mycket, jag fick huvudvärk och somnade i 40 minuter, sen käkade jag och efter det hoppade jag in i dushcen. Så det är precis nu som jag har hunnit skrica lite lite på min musikläxa, gjort hemkunskapsläxan(ska träna mer strax) och ögnat igenom det man ska kunna inför engelska provet. Känns dock ganska bra, nu har jag lite koll för imorgon.
Ännu en ny vecka imorn som sagt... men vi klarar väl igenom oss den förhoppningsvis ;-)
Nu ska jag sova, är jättetrött och börjar få huvudvärk igen :/ godnatt!

11 oktober

Senare bloggen.
Dagens höjdpunkt var gudstjänsten! Nej, inte precis men den var ändå helt okej för vi sjöng mest och det var där någon som sjöng, en med bas och en med gitarr. Så det var lite chill.
Skulle egentligen åkt till överby och kollat på klänning till mamma och pappas bröllopsfest men jag träffade alex istället :) Och dessutom har jag redan en klänning som jag kan ha.

Saknar dig, du är det dyraste jag har.

Nu ska jag plugga. Hade tänkt att gå ut och gå en stund, men det ösregnar typ eller har iallafall gjort det nyss. Har engelskaprov på tisdag, hemkunskap tills imorgon och NO tills på..torsdag, men den har jag inte med mig hem. Också har jag matte tills fredag också... herregud... får sätta igång nu.. hejdå, synes sedan!


LOVE


så!

10OCTOBER

Marknaden var jätterolig, men det blev inga bilder, vi glömde ta kort fastän vi hade med oss veronicas systemkamera.
Menmen, vi kollade mest runt. Jag köpte inget för har nästan inga pengar och vill inte slösa dom sista på godis :)

Nu ska jag snart sova, jag är sjuuuukt trött som vanligt... Hur kan man blir så trött utav att sova så mycket? Eller sover jag för mycket kanske?

Aja, ska sova nu. Jag älskar att sova.

har ingen bild för msn cpar, skulle fått bild av ida från förra åretsmarknad egentligen

MORNING

Godmorgon!
Sitter här, har precis ätit frukost och fått på mig kläder. Ska gå och fixa sminket och håret också, jag och veronica ska på höstmarknaden! :)
Sofia kunde inte och Ida kunde inte just nu men hon skulle komma ner till stan senare tror jag :) Skulle vart kul om alla fyra kunde ssamtidigt haha, men jaja :)
MEN, nu ska jag rusa, bloggar när jag har kommit hem, pusshej! :)


NIGHT TIME

Vad tyckte ni om Idol? Jag kollade inte alls på hela, tittade mest bara när Rabih och Eddie sjöng ;)
Och såklart var dom de bästa av alla :)

Har så tråkigt, vad ska man göra? HAr redan kollat alla the hills avsnitt så HAHAHAHA

Ska sova snart tror jag, finns ingenting att göra här.
Imorn ska jag, ida, sofia och veronica på höstmarknaden, gött!

skriver mer imorn, byebye

<3

Omg, jag älskar Rabih i Idol asså! Älskar hans röööst, gud jag dör :)


you're my favourite!

IDOL

ska kolla på Idol nu, första delfinalen idag eller vad det heter! Kommer igen senare!


BRA LÅTAR, LYSSNA










nionde oktober

Hali hallå!
Skoldagen har vart helt okej, och jag sprang dessutom 8 sekunder snabbare idag än igår! ;) 10,18 - typ 8 sekunder bättre än igår och det är vg+ tror jag :)
Så när jag kom hem tog jag en dusch och nu sitter jag här lite.
Ska ut och gå strax.
Här kommer outfiten of the day, haha. Hare gööööött

Linne ginatricot, t-shirt H&M, kofta H&M, chinos ginatricot, klocka: kroatien


älskar er :)  (veronica satt bredvid mig så fick inte med henne på bilden, men älskar dig också haha :) )


-

när jag gör mitt bästa för dig..

-

när jag gör mitt bästa för dig..

19.52

Hej! Har vart ute idag efter skolan i ösregnet haha. Jag och Sofia gick med paraply hela tiden typ. Men det är ändå skönt när det regnar på ett sätt, fast ändå inte... 
Men nu är jag iallafall hemma och pluggar lite spanska tills imorgon.. :)
Gjorde engelska skrivuppgift/prov idag, det gick nog bra tror jag, eller det kändes iallafall bra :)

Orkar inte skriva mer idag, har inte hänt något speciellt. Nu ska jag kolla andra bloggar, ha det!


AT SCHOOL

Sitter i skolan och forskar om vattenkraftverk. Det suger. Också har jag skitont i huvudet.
Men har iallafall kommit igång med arbetet äntligen. Det gick lite segt i början........

hade idrott innan, vi sprang. Jag klarade 2 kilometer på 10.25. Trodde det var bra men mvg var 7.15 :o
Fattar inte hur jag någonsin ska kunna klara det. Men jag fick en STARKT G iallfall, som tur va! :)
I'M SO HAPPY.
Uff, vilken huvudvärk.
yes det blir pizza i skolan idag! :D HAHAHA


vattenkraft...? Jippie

shululu

Va ute och gick förut, skönt, men det blåste lite haha! Men sen blev det bättre, och då va de riktigt mysigt ute :)
Har pluggat lite spanska nu också sen jag kom hem.

Är sjukt trött och imorgon börjar dagen med idrott och vi ska springa 2 kilometer.. GUD säger jag bara.
Vi får se hur det går imorgon...
Nu ska jag fortsätta här lite och kolla på bloggar, sen ska jag krypa ner i sängs :) Godnatt sålänge, sov gotti!


promenix

nu går jag ut på promenad! hejdå!


jag när jag var liten, haha!

HOME

Äntligen hemma efter skolan! Älskar verkligen onsdagar för jag börjar 10 över 10 och har musik och syslöjd som innebär att man inte behöver göra så mycket på dom lektionerna. Och på NO:n och spanskan idag kollade vi på film så det har vart en riktigt chill dag! :) skönt

Ska nog plugga lite idag, sen ta en promenad tror jag :) Min lilsis är i stan och köper godis till mig nu, haha! Hon skulle ändå dit asså. Så det blir smaskens, hihi. Nu ska jag göra något annat, hejdå! Här får ni en låt:


TUESDAY

Tisdag. Seg dag, speciellt i skolan. Usch bara feminutersraster och lååånga lektioner. Men har klarat av dagen som tur är :)
Kom hem från konfirmationen för en timme sedan ungefär, det var också segt. Sitta där i två timmar medans någon läser i bibeln, nej tack... Okej, det var inte bara det vi gjorde, men nästan.
Nu har jag iallafall fått i mig mat, och ska sätta mig och kolla på TheHills, såklart!
Efter det tar jag en ''snabb'' dusch och sedan får vi se vad som händer :)
haha, återkommer senare, puss!

time to go to bed

Har suttit och kollat på masssssa avsnitt av The Hills tills nu. Men är det bra så är det ;d
Ska snart krypa ner i min säng, blev trött efter den där promenaden haha!
Imorn blir det konfirmation hela efterdagen så hinner i stort sett inte göra något annat, kanske pluggar lite på kvällen jag får se. Ses imorgon, godnatt!


I'm speedin'

Hej! Har precis ätit och var ute för en stunds sen med Sofia - såklart haha :) Men det är alltid kul :) Lång promenad blev det, och jag är trött i benen fastän vi inte gick alls fort.

Är förövrigt stolt idag. Jag gjorde mat när jag kom hem. Helt själv. Utan någons hjälp. Okej, det var inte så svårt, men ändå! Jag lagade raggmunkar (som pankakor med potitas i). Och så ni vet, det smakar verkligen inte potatis. Det är faktiskt jättegott :)
Först blev dom inte så bra men sen blev dom bättre haha. Bloggar mera sen lite senare, nu ska jag kolla på The Hills!






bra låt, fast ganska gammal, runt ett och ett halvt år.

On my way to my bed

Har precis duschat typ. Och gjort flätor i hela håret hahaha. Ska gå mot sängs nu strax.
Va ute och gick lite förut, skönt :)
Annars har det inte hänt mycket för mig idag.
Får se vad som händer imorn. Har utvecklingssamtal, får se hur det går :)
Här kommer en bild på mig från promenaden,godnatt!


KANELBULLENS DAG

Just det, man får ju inte glömma att det faktiskt är en speciell dag idag, nämligen kanelbullens dag!
Haha, tänk att den till och med har fått en egen dag.
Men såklart har jag ätit kanelbulle idag som alla andra också borde göra :)

Älskar kanelbullar, är nog ett av de godaste ''fika tillbehören''.
haha!


SUNDAY

Hejsan!
Vaknade vid halv 11 idag, ändå okej. Började med att rensa i mitt garderob eftersom det ser ut som skit ungefär.. Och hittade faktiskt gamla tröjar och sånt som man faktiskt fortfarande kan använda ;)  Tycker jag iallafall.
Sen har jag väl inte gjort så mycket, bara tagit det lugnt.
Har inget att göra, det är ingen som är hemma eller kan träffas. Ida är på kusten, Veronica är med Linnea tror jag, Sofia är hos sin mormor och Alexander är sjuk :(

Och jag har huvudvärk. Skönt. Ska nog gå ut en promenad med musik i öronen, det gör alltid dagen bättre, och huvudet också får man hoppas. Hoppas också att Sofia kommer hem någorlunda tidigt, för tänkte att vi kunde gå ut och springa då :) Är faktiskt riktigt pepp på det nu ;) yeye.
Bloggar mer sen :)


före:      efter:


en gammal tröja som jag hittade, efterlängtad! :)


puuuh...

vad jag är trött.. Helt utmattad typ, fast än jag inte har gjort någonting idag.
Vet inte om jag har lust eller orkar gå på gudtjänsten imorn och jag vet inte ens om Sofia ska gå. Ida kan inte och inte Veronica heller och har liksom ingen lust att sitta där själv. Så tror inte jag går flr Sofia sover just nu och jag kommer inte vakna imorn om hon smsar hahaha.
så jag tar och skiter i det :D
Farmor och farfar och dom är fortfarande här men jag tror dom börjar dra sig hemåt, och tur är väl det för jag vill sova!

Har för övrigt inga planer för morgondagen.. Vi får se vad som händer helt enkelt. Men nog skrivet för idag. Snart måste jag sova... aja, godnatt!

OUTFIT OF THE DAY

Nemen hallåe. Har inte gjort ett piss idag. Eller jo, suttit och grejjat på fejjan hela tiden typ. Men, en slappdag gör väl inget..?
Mormor, morfar, farmor & farfar kommer klockan 6 och ska äta middag här som tack för att dom passade oss medans mamma och pappa var iväg i NEW YORK... Även kallad ''The big apple'' och Staden som aldrig sover, inte sant? Usch, jag är fortfarande avundsjuk!..

Men iallafall, ska nog kolla på The Hills lite nu. Här kommer dagens klädsel!

Stickad tunika från GinaTricot, likaså tightsen


good morning..

Somnade klockan 12 igår, och när väcktesa jag idag? Jo, kvart i tolv. Helt sjukt, jag sov i nästan 12 timmar inatt! Snacka om att vara trött efter en orinteringsdag... Men gud så trött jag var det sista på kvällen.

Men nu är jag iallafall utvilad för idag. Det är ju gudstjänst imorn som jag ska gå på och då kan jag inte sova så här länge.. Även fast det kan va skönt att sova ut ibland, men jag gjorde det idag. Har bara hunnit få på mig kläder ännu. Så ska fixa till mig lite. Vet inte vad som händer idag, kanske träffar Sofia eller något.


TIRED

Gud vad jag är trött. Har kollat på Just like heaven och Idol och jag är helt... zZZzzZ. Sjukt trött! KANSKE beror på att jag har orienterat.
Jag kommer somna direkt när jag lägger mig i sängen, det är jag säker på. Vet döremot inte när jag kommer vaknar haha. Sa till mamma och pappa att inte väcka mig så man får väll hoppas att dom inte glömer bort det.. Nu ska jag hoppa i sängs innan jag somnar här, godnatt!

PIZZAAA

Har precis käkat pizza :D .. ensam framför tv:n. Omg så mycket jag åt och så mätt jag blev.. Btw så kom det chips på min pizza, har aldrig smakat det förut och jag kan ju inte säga att de va sådär jättegott...

Skulle ha träffat Veronica, Linnea och Ida nu på kvällen och gå ut men dom skulle helt plötsligt inte ut och nu svarar dom inte på msn.. :p Så jag tillbringar nog min kväll hemma. Idol börjar nu, så ska kolla. Själv. Helt själv..
Gud, vad det är tråkigt att vara ensam.


ORIENTERING

Hejsan! Idag har jag bannemej orienterat. Jag var tillsammans med Veronica och vi fick LITE hjälp av Anders och Johan. Eller rättare sagt, ganska mycket hjälp, vi var som en grupp.. men vad spelar det för roll när vi hade kul?
Vi var så taggade så det är inte sant haha, och vi lyckades hitta alla 15 kontroller! :)
BÖrjade klockan 10 och vi var klara ungefär halv tolv. Så efter man va klar kom Sofias mamma och hämtade oss. Gött, vilken skoldag! Så jag har duschat, ätit och nu sitter jag här och bloggar :) Alexander kommer strax om typ en en kvart eller 20 minuter.
Bloggar lite senare, här får ni lite bilder!


Veronica och ANders var som sagt: TAGGADE!




En trött och osminkad Evelina efter orienteringen...


Men nu har jag frächat till mig lite och ser ut såhär! :)


soooo cute!


hur söt är inte hon då?!





shit, vilken bra rööööööst.







Leona Lewis när hon var med i X factor :)


Justin beiber

 


ni flesta kanske vet vem han är, men han har sån sjukt underbar röst!


FÖRSTA OKTOBER

hej! :D hur mår ni? Jag mår faktiskt riktigt bra idag.
Har precis käkat och var på stan för en stunds sen. Det blev en vit mysig halsduk och tunnstrumpor :)
Skolan var helt okej och dagen har väl rullat på.. Ska sätta mig och kolla på Idol 2009 snart tror jag, finns inget annat att göra. Eller det är väl idag? :p brukar inte kolla på det, men har för mig att det är på alla vardagar.
Skriver lite senare, hej sålänge!





RSS 2.0