30 juli

natten tills idag tillbringade jag i ett tält med fyra andra personer: min två kusiner, lil sis och min moster som är hemma från England :) det var jättemysigt vi åt massa chips, godis och mer och spelade spel med småkusinerna haha. Jag somnade nog vid halv 1 men vaknade massa gånger av regnet och bilar. Vi sov i våran trädgård förresten.

förövrigt har jag vart på stan med Louise idag. trevligt. jag köpte från början ett par jeans på rea på gina tricot, 99:-, en tunika, en t-shirt och en tröja på åhléns men jag ångrade mig sedan och lämnade tillbaka de två tröjorna från gina tricot.
imorgon ska jag nog träffa alex, annars vet jag inte vad jag ska hitta på.. vi får se imorn. här kommer bilder iallafall från tältningen och kläderna som jag köpte todaaay: 
    
tältet        stan  

28 juli

sitter här och väntar på att Ida och Virre ska bli klara. Själv vaknade jag faktiskt kvart över tio idag och var klar för länge sedan. Gud jag är så hungrig.. Har inte alls lust för att äta frukost nu för tiden, det finns inget gott och jag är aldrig hungrig då, så jag blir hungrig nu. Det går i perioder det där..
Fick nyss sms av virre som sa att jag kunde komma till henne, eftersom jag har så tråkigt, så drar dit nu. har saknat henne!
Slänger in ett inlägg ikväll tror jag :)
jag är sååå hungrig..

27 juli

Har kommit hem från kroatien nu! Har haft det så superbra, det har vart bra väder varje dag och vi har badat hela dagarna. Det var nog runt 27 grader i vattnet, superskönt! Vi har också vart inne i en annan stad och gått på marknad, himla mysigt... och billigt :) Är nog den bästa semestern hittils, efter thailand, inget slår thailand.

jag köpte inte så mycket, mest småprylar:

µ två klockor - en svart och en vit som jag delar med min syster
µ armband med gudarbilder
µ korshalband
µ hajduk halsduk till aleeexx
µ maaasssssa godissss
µ ''den största chupa-chups lkubban som finns'' , haha!

sen köpte jag inget mer :)
bilder kommer nog imorn eller någon annan dag, ha de bra sålänge!


12 juli

hej allihopa, imorgon klockan 7 på morgonen åker min familj iväg till kroatien, vi kommer nog fram på onsadg tror jag. vi ska åka bil ner. Kanske skriver något inlägg om jag är på it-café, annars får ni nog mycket bilder och ett stort inlägg när jag kommer hem! Ha de bra! eweelinaah :)


9 juli

Seg dag. Och vädret gör den inte bättre. Usch, tur att jag snart ska till Kroatien, där borde det väll iallafall vara bra väder. Vaknade vid halv tolv eller tolv någonting. Förstår inte vad det är med mig, har vart jättetrött de två senaste mornarna. Men jag antar att det är bra att sova ut ibland. Fannsinget att göra idag, det blev inte som jag hade tänkt mig. Alexander kunde inte träffas. Så jag bakade muffins med min lillasyster istället, det underhållde mig iallafall ett litet tag. Efter det följde jag med mamma, pappa och lillasyster till överby på brist av annat. Får alltid så ont i huvudet när jag kommer hem efter jag har vart där. usch, mår inte alls bra då. Men nu har det gått över som tur är.
Veronica smsade mig och sa att hon hade fått öroninflammation, också är hon i skåne! Jag hoppas verkligen du blir bättre tills du kommer hem.

Så nu sitter jag bara här framför datan och slöar. Usch vilken tråkig dag jag har haft. Men imorn blir det garanterat roligare, det är nämligens alex födelsedag! Ser fram emot den dagen, och på kvällen ska vi gå på bio! Vet inte vilken film ännu, men det blir säker superbra!
aja, nu ska jag fortsätta här framför datan, ska kanske kolla på MIchael Jacksons begravning sen som jag spelade in, men vi får se. Om inte annat så hörs vi imorn!

9 juli

FAN! :'(


8 juli

idag har vi vart och hälsat på emilias kompis alice som har flyttat till USA. haha alltså, vi åkte inte till USA utan vi hälsade på dom i eras sommarstuga vid läckö slott :)  riktigt trevligt, emilia och hon hade mycket att prata om:) vi kom dit vid klockan ett och åkte hem kanske kl9.
så har inte hunnit göra så mycket mer idag, alice följde med oss hem och ska sova här. vi fick amerikanskt godis av henne som jag sitter och äter upp nu! men jag måste erkänna att svenskt godis faktiskt är godare, haha! :)
imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske träffa alexander om han kan men vi får se. annars får jag väll ta det lugnt. nej, vi får höras någon annan dag, bye!

6 juli

Kom hem från smögen och sofia i fredags men mitt internet har inte funkat men pappa fixade det idag så nu kan jag skriva :)
Det var iallafall jättekul med Sofia på kusten. Vi bada varje dag, gick till bryggan och massa :) De två sista dagarna var det faktiskt 24 grader i vattnet så det var riktigt skönt! Och det är så mysigt med kvällsdopp också. Det har vart jättekul iallafall. Åker gärna dit igen! Här får ni bilder från smögen

          

RSS 2.0