måndag, sista augusti

hej allihopa! Lägret i helgen var jätteroligt! Visste vikla alla i gruppen var förutom 2 stycken, men det var oligt ändå! vi var 5 stycken tjejer och tio killar. 
Vi hade gudtjänster, andakter och lärde känna varandra :) Ska bli intresant att konfirmera sig. 
Men vi måste dock gå på 12 gudstjänster, och det är inte så pepp på.. Hela gruppen var på en i söndags och det var ju heeeelt segt rakt igenom.. Men jaja, får väl gå på dom.. 

     

 


Idag: Sov inte bra på hela natten, hade så fruktansvärt ont i magen. Men jag somnade till slut ochnär jag sen vaknade första gången trodde jag klockan var ungefär sju men den visade sig vara 2.. Blir så besviken när det är så, jag hade ju så ont. Så jag har vaknat ca 8 gånger inatt. Så har inte fåttsådär jättemycket sömn. Sen när jag vaknade och det var morgon hade jag fortfarande så ont.. Så mamma fick ringa till skolan och säga att jag kanske kom till lunch. Jag somna om igen men gick upp vid nio. Sedan gick jag till skolan på lunchen, fast hade fortfarande lika ont men vill inte missa så mycket lektioner och sånt.
Men eftersom jag inte hade ätit något och jag hade ont i magen så hade jag svårt att koncentrera mig och jag var bara trött. Men jaja, det blir nog bättre imorn.
Ska till knorren imorn med klassen och göra något, ska bli kul.. Slipper lektioner iallafall.
och på onsdag börjar vi 10 över 10 :) men jaja, nu ska jag inte skriva mer idag, ses imorn, hejdå!


snart åker jag på konfaläger!

Gud vad det regnar ute.. vattnet bara ööööser ner. Hoppas det inte blir såhär hela helgen, då blir det ju inte kul.
Ska på konfirmationsläger från idag till på söndag morgon på Gräsviken, det ska bli roligt. Vet inte rikigt vad vi kommer göra med vi kommer säkert ha jättekul och lära känna nya.
Tur att jag kom in i samma grupp som Josefin, Sofia, Veronica och Ida till sist :)

Helvete vad det regnar..! Snart kommer väl världens åskväder..

Hör av mig på söndag när jag kommer hem, vi hörs ha de bra!

26 augusti

Hejhej.
Har inte haft någon skola idag, bara introduktionssamtal i en kvart som började klockan tolv. Jag har alltså haft en riktigt sovmorgon, men jag gick ändå upp klockan tio för jag kunde inte somna om.
Men efter samtalet gick jag och Sofia och mötte Mirna, Atto var också där. Sedan följde vi dom till kronogården och va lite där. Där träffade vi anna-kristina och jessica också. Det var mycket trevligt. Träffade alex i ungefär 5 minuter också.

Skulle ha träffat Jenny, men det blev inte så idag heller :/

Nu ska jag gå, skriver mer någon annan dag, känner inte riktigt för det idag..


25 augusti

Hej på er.
Skolan idag var väldrigt långtråkig. Vi hade åtta lektioner och fyra stycken innan lunch så det blir ganska segt. Men skoldagen tog ju iallafall slut någon gång, för nu sitter jag här. Har inte gjort något speciellt idag, bara tagit det lugnt och kollat på tv, och läst. Imorgon börjar jag kl 12 och slutar kvart över 12 :) Vi har något som kallas indroduktionssamtal, och det är bara i en kvart.
Så efter det ska jag och Sofia träffa Mirna och va med henne lite :)
Senare på eftermiddagen ska jag träffa jenny, ska bli grymt kul! Men nej, nu orkar inte jag skriva mer, byebye! hörs imorgon


ny duschad

tjena.
Kom precis ur duschen efter en joggingtur med sofia. Vi sprang först 2 km, och sen gick vi två. Haha, ganska bra för en nystart ändå, det var ju ett tag sen sist.. :) Tog väl ungefär en halvtimme skulle jag gissa, sedan gick vi hem till sofia (skulle mina saker) och då började vi prata med sofia föräldrar om alltmöjligt, haha. Så jag kom hem för bara en halvtimma sedan.

Nu hinner jag inte skriva mer, ska borsta tänderna, sedan sova! godnatt!


ny vecka, nya tag

Hej! Dagen började med nästan två timmar lång hem och konsumentskap (som det egentligen heter). Usch sägr jag bara, det var verkligen långtråkigt! Vi lagade inte ens mat, bara gick igenom massa papper, men det blir väl roligare nästa lektion antar jag. Dagen fortsatte med S.O mycket andra lektioner. En ganska okej dag ändå, imorn blir det värst, fyra lektioner innan lunch..

Tror jag ska sätta mig och läsa boken som vi började läsa idag i svenskan, Sandor slash Ida :) Har sett filmen, den är bra så det här blir nog också bra. Ikväll vid åtta tiden ska jag ut och springa med Sofia, har idrottläxa. Hoppas det går bra bara, det var ju ett tags sedan..

Hörs imorn eller ikväll, hejdå!

  

23 augusti

Hej bloggen. Skrev ju inte igår, hann inte och på kvällen var jag hos mormor och mormor eftersom jag sov där. Mamma och pappa hade kräftskiva, utan barn.. :) men hade nog inte viljat vara med ändå när jag nu hörde allting efteråt..
Men vi hade iallafall trevligt igår, mina två kusiner var där också och det var jätte kul :) alltid kul när alla träffas :)
Gick ut med alex lite också, men det blev bara en stund. men hann ju träffa han iallafall :)

Nu kommer strax sofia, vi ska till Veronica och träffa henne och Linnea,  här kommer lite bilder, pusshej!

  

21 augusti / älskar dig alexander

Hann inte skriva något inlägg igår, det var så fint väder så jag var ute med Sofia och på kvällen gick jag ut med min storasyster och hennes kompisar så när jag kom hem hann jag inte skriva något inlägg. Men har bilder iallafall, så dom får ni se :)

Har också bilder från i onsdags när jag var på stan med Sofia.
Men idag har jag träffat min kära alexander. Det var på tiden, OCH att det är våran 5 månaders dag idag :) så grattis till oss! Så har inte gjort något annat speciellt än att träffa alex idag :), min kusin kom förbi precis när jag kom hem och vi snacka lite. Annars inget mer. Här får ni bilder så ses vi imorn på morgonen :) godnatt sålänge!
stan med sofia:    





Promenad med syster: 
                                      
                 
                                                                   älskar dig!

skolastart var det här!

Första dagen i skolan då.. Den var väl helt okej, men inte precis rolig. Fick bara massor av papper och mötte en nia på fotboll så ja.. inte så vidare kul. Trodde faktiskt det skulle vara roligare än var det var, men första dagemn kanske inte är så speciell ändå..

Slutade gjorde vi iallafall vid kvart i två, en kvart tidigare än planerat, så tummen upp för det. Då gick jag hem, lämnade alla papper, rensade ur väskan med allt bröte som fanns där i, och åt mellanmål. Sedan gick jag och Sofia ner till stan och kikade :)
Jag köpte faktiskt inga kläder. Jag hittade det där linnet på Lindex men såklart fanns det inte i min storlek och det som hängde ute var det sista dom hade. Så får väll åka till överby, men det hinner väll ta slut tills jag kommer dit. Det fanns ju bara en storlek kvar där också, typiskt.. Men jag köpte iallafall en Michael Jackson plansch för 69:- :) skitsnygg! Provade också väldigt mycket kläder och vi har kommit fram till att jag och Sofia verkligen inte har samma klädsmak, hon gillade ingenting jag provade idag.. hahaha! Medans jag gillade allt, fast allting som jag provade var lite för stort, så störande. Men trots det, var det en riktigt trevlig eftermiddag vi fick, jag och en av mina bästa kompisar :) Såg också att ett av mina just nu favoritskor som jag har velat ha jättelänge är på rea, jag tror dom var sänkta 1 eller 200 kronor :) Nu ska jag snart krypa ner i säng, så bloggar jag imorn. Min data är helt konstig, ingenting funkar som det ska, jag har loggats ut från Msn säkert minst 8 gånger nu denna halvtimmen.. Så det blir bara bilder från min mobil, och inte från Sofias systemkamera, men om min data funkar bättre imorn får ni dom då :) natti!

 Björn Borg. Är dom inte snygga?! :)

 Planschen pryder redan min lila vägg :)


skola om ungefär 12 timmar..

Usch. Skolan kommer bara närmare och närmare. Imorn börjar den. Det ska blir kul att träffa alla men inte resten.
Har tittat på schemat, det är väll rätt okej ändå, vi börjar runt kvart över åtta varje dag och slutar vid tre tiden.
Men jag tog en titt på schemat idag och då ser det ut som vi börjar 10.10 på onsdagar :)
för man har väl inte hemkunskap två gånger i veckan? Det kan man väl inte ha? Någon som vet?

iallafall, efter jag hade käkat vid klockan sex så träffade jag veronica och Ida en stund. Vi var hemma hos veronica och kollade på Americas Best DanceCrew. Riktigt bra program! Sedan när ida gick hem kollade vi klart på ''thirteen'' Det var ganska bra, men jag fatta inte riktigt slutet. Men den är värd att se :)

Nej nu får jag bege mig, det är ju somsagt skola imorn.. så får vara pigg imorn. Bloggar imorn, då berättar jag hur första skoldagen i 8an var :) byebye!

hemma från överby

GinaTricot, VERO MODA, Stadium, H&M, Lindex, Kappahl, Kårlins, Pondus, VILA.. Dessa affäerer va vi inne i, många av mina favoriter! :) 
Hittade en väska som jag blev helt kär i på Kårlins väskor, men har ingen bild på den för den finns inte upplagd på deras hemsida och självklart tog jag inte kort på den. Men det var iallafall en svart väska som man kunde ha hängandes på axel med långa band, så man kunde ''hålla'' den i armvecket och ha den vanligt på axeln.Skitsnygg tycker jag iallafall! Och den kostade bara 349:- så den är prisvärd också. Jag menar, min lacosteväska som jag har just nu kostade 750.- så.. Ungefär halva priset på den som jag hittade idag. Ska nog ta och köpa den när jag har tillräckligt med pengar..
Just nu är jag skyldig min syster 200 kronor för vågtången så kommer inte ha mycket pengar nästa månad heller, men då gäller det att spara! :)
Hittade ett linne inne på lindex, men har ingen bild på de heller (samma andledningar som om väskan..). Men köpte de dock inte, vet inte varför. Vet inte vilket färg jag wska välja på de + att Sofia inte mådde så vidare bra när vi va där inne.. Hon blev helt kallsvettig, yr och va nära på att svimma. Usch stackarn. Som tur var skulle vi åka hem efter.
Men fick iallafall köpt mig ett par röda shorts inne på GinaTricot som jag har letat efter hela sommaren. Problemet har då varit att det inte fanns i storlek 34 men nu hitta jag dem, och inte nog med det, dom kostade bara 49:- nu! :) inte illa va?

       ska jag köpa den här tröjan? :/ Kan inte bestämma mig, Sofia hatade den, haha!

Nu ska jag träffa Veronica och Ida en stund, sedan ska jag nog hem och ta de lugnt.. Skola imorn. HJÄLP.

i väntan på sofia

Vi ska hem till Ida och träffa henne och Veronica. Vi ska ta kort på oss fyra, eftersom vi gjorde de förra året exakt samma dag (dock var inte sofia med). Det är kul och de hur man har förändrats på ett år :) Ida har nog mest, eftersom hon är brunhårig nu. :)
Ni får se bilden från förra året och detta året senare på bloggen. KAnske idag eller imorn. nu kommer sofia snart, måste kila, hejdå!

förresten ska jag med henne till överby sen :) byebye

tisdag, en dag kvar...

Känner mig väldigt pigg och faktiskt glad idag :) Igår var jag helt åt andra hållet. Ställde klockan på 5 över 8, men gick inte upp förän tjugo i nio. Gick ner och gjorde frukost och sedan gorde iorning mig. Och nu sitter jag här och skriver inlägg, haha. Önska att jag kunde vara såhär pigg imorn. Får väll bara hoppas på det bästa.

Sofia smsade precis och fråga om jag ville med till överby, men jag är inte riktigt säker på de, vi får se.

Vet inte alls vad jag ska göra, fy vad det är tråkigt att vara ensam hemma just nu. Emilia åkte till överby för att klippa och färga håret.. :) Hoppas det blir bra, jag kommer få längre hår än henne om hon klipper mycket! :) Men hennes hår var riktigt slitet, så det blir nog fint även om det blir kortare :)


såhär såg hon ut innan hon åkte :) nu återst¨r det och se hur hon ser ut när hon kommer hem!

skriver ett inlägg senare, tror jag följer med sofia till överby, är sugen på att köpa något! :) pusshej!


MÅNDAG

Det är bara två dagar kvar till skolstarten. Usch vad sommarlovet gick fort, det bara svepte förbi. Känner verkligen lukten av skolan nu.. Alla säger också att 8an är det jobbigaste året, stämmer det? Hoppas inte det, men tror det är så det är..
Det känns som om jag kommer drunkna i läxor, men eftersom alla andra åttor har klarat det, borde väll jag också det?
Let's just hope for the best :)

Skulle egentligen träffa alex idag äntligen, men så blev det verkligen inte, usch.., stackarn.. Nu ligger han på sjukhuset och mår inte speciellt bra.. :( Vi får se hur det blir.. Hoppas verkligen av hela mitt hjärta att du kommer bli bra.
så eftersom det inte blev som jag hade trott så gick jag ut och gick en lång promenix i 1,5 timme. Riktigt skönt, bara att det blåste i öronen. Men, med musik i öronen kan inget bli dåligt!! :)

Hittade en bra låt idag: Sean Kingston ft. Red one - Fire burning
- om ni gillar Sean Kingston vill säga ;)

Nu ska jag.. göra något annat. jag återkommer imorgon!


 Evelina & Veronica, för ungefär 1 år och två månaders sen :)


16 augusti

Hej. Är inne på pappas data så ha ringen bild idag. Det blir ett snabbt inlägg också.
Träffade sofia, ida och veronica hela dagen idag. Det var så kul, det var inte igår som alla vi fyra umgicks eftersom sofia har vart på smögen hela sommaren och alla andra bortresta vid något tillfälle.
Så det var jätteroligt :) Först var vi ute och gick men det blåste så mycket så vi gick hem till sofia en stund, och precis när jag kom dit efter jag hade vart hemma och ätit så skulle vi till virre haha.. Så då gick vi dit. Senare på kvällen kollade vi på en film som heter ''thirteen''. Såg inte hela för jag skulle hem och käka (igen). Men so far soooo good :)

Nu ska jag in i duschen, känner mig äcklig och varm. Imorn ska jag nog kanske träffa alex, annars vet jag inte. bloggar nog imorn om jag får tid. puss

jag känner mig lite stek..

Hejhej. Idag blev det vågigt hår igen, och denna gången blev det bättre och det har hållit sig jättebra hela dagen :) fick då ta mycket spray men whatever. det blev bättre idag iallafall, och det är huvudsaken :)



Idag träffade jag veronica några timmar på eftermiddagen, det var jätteroligt. sjukt bra är du! Vi skratta  som in i bänken..

Imorn ska jag sova hos min farmor och farfar

13 augusti

Ställde klockan idag. Dock inte så tidigt, halv 11.. Kunde inte somna igår, så var ganska trött när klockan ringde men när jag åt frukost blev det lite bättre.
Provade nya vågtången också, den va faktiskt inte så bra som jag trodde. :(  Vågorna höll sig ett tag, men nästan bara halva dagen, nu syns dom nästan inte.. Ska prova imorn igen och kolla om det blir bättre.
Kanske slänger in ett kort då, det blev inget idag.

Usch, mår inte bra just nu.. :( dåliga tider.. 
Ska träffa Veronica imorn, hoppas det blir bra iallafall. ska snart sova. orkar inte mer

good cookies.. 12 augusti

Hejhej.. Vaknade vid kvart över elva, gick då ner och kollade på tv..
När jag sedan skulle duscha börja de åska som in i helvete.. Usch, hatar åska. Det kändes som blixtrarna var inne i badrummet.
Efter duschen har jag faktiskt ingen aning om vart dagen tog vägen.. Okej, jag kanske var klar vid halv två, och sen käka jag. Men sen kommer jag faktiskt inte ihåg vad jag gjorde.. :o
Mot efter middagen hjälpte jag iallafall till min lilsis och hennes kompis med att baka. Eller hjälpte och hjälpte, så lyckat blev det väll inte..
Vi skulle göra typ hallongrottor, och vi hitta ett glutenfritt recept..? Det var 5 ingredienser tror jag.. Dom blev inte speciellt lyckade så vi gjorde en sats till ,dom blev väll lite bättre.. Fast så goda va dom inte..
Sedan har jag bara suttit här och målat mina naglar, det blev typ fransk manikyr som vanligt.

Min syster va på överby och köpte en vågtång idag också till oss två :) Jag ser fram emot att prova den imorn! Tycker det är så fint på alla andra, så måste prova jag med :)
Så det kanske blir en bild på det imorn hörrni. Vet dock inte vad jag ska hitta på imorn, kanske kanske träffa alex, fast tror inte det blir så. Annars ska jag nog träffa veronica :) får se imorn, hejdåå!

 vågtången, tror den kostade 400 kr. från obh nordica :)

 och här ser ni dom superlyckade kakorna! jag lovar, andra satsen blev bättre.. haha! :)

 och såhär blev naglarna. beklagar men min mobilkamera är inte den bästa..

11 augusti, snart skola...

Min data funkar inte, så det var därför jag inte kunde skriva något inlägg igår. Just nu är jag inne på min pappas data. Har precis gjort mig iordning, sov ända till kvart övr 11 idag och sen dess har jag bara segat med allt..

Men igår var iallafall en trevlig dag, jag träffade nämligen Alex som jag inte har träffat på typ 1,5 vecka så det var på tiden..
Han kunde dock inte träffas idag, så jag får se om jag ska träffa Veronica och Ida annars vet jag ine vad jag ska göra.
Får väll sitta här hemma som vanligt.

nordkroken, sedan passa syrran.., 9 augusti

Åkte med familjen en sväng till nordkroken på förmiddagen, vi kom väl dit vid tolvtiden. Jag låg och sola hela tiden.. Gick ner och kände på vattnet med det var inte härlig temeratur + att jag inte vill bada för att undvika vattenloppor som jag fick förra gången. Usch, vad det kliar.
Brände mig lite i ansiktiet också, så nu ser det ut som jag har en blåtira (fast den är röd) på mitt höger öra, också brände jag mig lite på samma kind, men det är nog ingen fara sålänge jag inte får hudcancer.. haha.
På kvällen åkte mina föräldrar till kompisar, så gjorde också min storasyster så jag fick passa min lillasyster. Så på vägen hem från nordkroken åkte vi till hemmakväll och hyrde tre filmer. Det blev Bröllopsduellen, Picture this och någon annan som jag inte minns namnet på. Vi kollade på Picture this och halva Bröllopsduellen tills det kom in massa kryp i vardagsrummet. Så vågade inte vi va där längre så vi gick upp istället, haha! Vi gjorde också mat, min favorit: tacos. Och till filmerna blev det såklart godis :) En ganska lyckad kväll ändå, även fast Alex inte kunde komma...

Imorn har jag ingen aning om vad jag ska göra, fick nyss reda på att Alex inte kunde träffas. Fick nu en idé att kanske kolla om jenny kan träffas en stund, det skulle vart jätteroligt :) aja, vi får se hur det blir helt enkelt.
Här kommer lite bilder på mig och min syster från ikväll och för några dagar sen! njut, haha

       
    


idag:
     

hemma efter en lång promenix

Efter lunch träffade jag inte mina vänner igen utan jag gick till stan med min storasyster. Vi gick in i Oden och kollade i alla våra favoritaffärer och fikade på Strandgatan :)
Köpte ingenting, dom hade inget snyggt på Gina just nu tyckte jag. Det är väll bättre att köpa kläder till hösten sen istället.
Hittade ett presentkort på 300:- på Gina häromdagen haha :)
Men självklart shoppade min syster loss.. Önska att jag också hade så mycket pengar. Ioförsig har hon jobbat ihop sina.. Då blir det kanske lite roligare att handla också.
Efter stan gick vi till kronogården, tog en sväng in på LIDL och handlade mat, sedan gick emilia till hennes boyfriend och jag mötte upp alex så följde han mig hem.
Har gått väldigt långt idag med väldigt dåliga skor. Ballerinaskor är verkligen dåliga att gå i långa sträckor..
yeye, de va min dag. Får se vad det blir av med morgondagen. hörs imorn, hej

6 augusti

Sitter hemma hos Veronica just nu. Kom hit för cirka 5 minuter sen. Hon letar fortfarande etfer sibn vita tröja som hjon måste ha på sig... så hon springer runt och letar efter den medans jag bloggar. Fattar inte varför hon va tvungen att ha den justv idag haha, hon är ju redan fin med den tröjan hon har på sig.. :) men jaja, hennes val haha.
Vi ska snart träffa Ida och Josefin, det var allt en litet tag sen man träffade dom. Eller mest Josefin. Så det ska bli trevligt :) Vet inte riktigt vad vi ska göra men vi får se.
Om Alex mår bra idag ska jag nog försöka träffa honom. Han vakna nu nyss så vi får se. Aja, skriver mer sen ikväll förhoppningsvis!


4 augusti

Hej på er.
Har sovit dåligt hela natten. Har haft så fruktansvärt ont i magen.. Jag gick och la mig ungefär klockan ett och vaknade klockan tre igen av att jag hade så ont. Smsa lite med Alex som sa att jag skulle gå upp och ta Alvedon eller något liknande men jag orkade knappt vända mig om i sängen så de blev inget med det. Sedan vid halv fyra somnade jag om igen till ungefär klockan sex. Sen vaknade jag vig klockan halv tio igen, gick då upp och åt frukost, sen gick tillbaks och la mig och somna om till ungefär 1, men då kände jag att jag va tvungen att gå upp.
Sedan dess har jag inte gjort ett skit. Bara suttit här framför den här ruttna aparaten..
Klockan halv 8 åkte jag med mamma, pappa och lillasyster till slusscafeét och käka. Det var väll de som hände på min dag. Imorn ska jag kanske träffa Alex om man mår bra, får ju hoppas de. Har inte sett han på nästan en vecka. Så det håller jag tummarna för. Annars får jag väll gå ner på marknaden i stan och kolla om ja hittar något.. Kan inte bara sitta inne en hel dag till, pallar inte det. Aja, jag skriver kanske imorn, eller i övermorn. byebye

DESIGN

Och nu har Ida fixat min header :)
Hur tycker ni det blev?
Jag blev nöjd iallafall. Nu är det bara temat som saknas som jag ska fråga om hon kan fixa till mig också.. Det gör hon säkert, får man hoppas :)

3 augusti

Idag tillbringade jag min dag med min lillkusin :) Först blev de bak, kärleksmums eller vad det nu heter, sen bedrog vi oss till stan :)
Dock har det vart skitväder hela dagen.. Det är så tråkigt med regn och jag får så lätt huvudvärk och idag var inget undantag..

Min moster från England och hennes kille va här och sa hejdå innan dom skulle flyga tillbaka hem igen :( det är så synd att hon stannar så kort.. Men hon kanske kommer hem och firar jul med oss, så får träffa henne då.
nej, nu ska jag snart sova, har sjukt ont i magen och är trött. Jag slänger in ett inlägg imorn tror jag. Ska kanske träffa alex imorn, beroende på hur han mår. Annars har jag ingen aning, det blir väll att vara hemma och ha tråkigt.. skitväder.

 Bh: lindex, svart linne: Ginatricot, ansiktsmedel: apoteket, bok: Bokia
 Min lillasyster va jätteglad över att hon kunde ha jeanstights på GinaTricot haha! :)

1 augusti

Det finns verkligen inga fina teman att ha på sin blogg. Så ida ska nog hjälpa mig att fixa de, eftersom jag inte vet hur man gör själv. Hon ska också fixa min header, det är därför jag har teman header just nu haha. Men det blir det ändring på ikväll! så just nu ser det inte så fint ut här..
snart ska jag träffa ida och veronica, ska bara käka först.. VI skulle ut och fota sa dom, så det blir det. Får väll hoppas att det blir kul.
Har en dålig dag idag, är inte alls pigg och glad öven fast jag gick jag la mig klockan nio igår och sov i tolv timmar.. mådde inte bra igår. Hade huvudvärk och frös ihjäl, vilket jag även gör idag. Och har huvudvärk. Men ja, det blir väll kul att komma ut ett tag. nu ska jag käka.
kommer kanske ett inlägg ikväll.
tjingeling


RSS 2.0