29 maj

MARHABA.
idag va vi på teater med skolan, jag fattade typ ingenting och förutom det så hade jag annat att tänka på just då.. efter sen snackade jag lite med alex, men han skulle hem så jag gick också min väg hem.

På eftermiddagen träffade jag Sofia, Ida och Veronica. Haha vi va på skola och spelade king. Helt plötsligt kom typ alla barn som va på diskot i gympasalen ut till oss och ville va med. De slutade med att alla vi fyra satt på bänken och kollade på när barnen spelade. Blev nästan hörselskadad också.. :p

på kvällen va vi hemma hos ida och gjorde typ ingenting.
inte så intresant dag.

nu ska jag sova, är jättetrött. ha de bra så skriver jag kanske imorn om jag hinner. Ska till stan, gå på crusingen och ska äta middag hos mormor så får se om det blir något inlägg. ha de bra allihopa och godnatt!


26 maj

HEj. Idag har det varit en riktigt seg dag, känner mig inte riktigt på humör, men det har väll gått bra ändå.
På lunchrasten gick jag, kRRRRistina och Josse till Edsborg och kollade på distriktmästerskapet som var där. Sen kom min bibi, och anna-kristina och mirna med flera var också där. :) Det var mycket kul. Efter det gick vi tillbaka till skolan och hade våran sista lektion för dagen, vi fick till och med sluta tidigare så vi slutade ungefär vid ett tiden. Sen hämtade jag min syster, så gick vi till edsborg igen för att kolla. Alexander kom dit när vi skulle gå, så jag följde honom en bit hem.

Nu är jag hemma, har bara suttit vid datan. Orkar ingenting, är jättetrött. Men efter maten ska jag nog gå ut och springa. Sofia kanske ska med, vet inte riktigt än. Nu ska jag kolla andras bloggar, och fortsätta ha en trevlig eftermiddag.
kommentarer skulle inte skada.

kanske skriver ikväll. Ha de bra tills dess.

Evelina

25 maj

Sitter här och lyssnar på gamla michael jackson låtar. Helt ortrligt hur dom kan väcka så mycket minnen, och texterna är sjukt bra. Det finns så mycket mening med vad han skriver. Jag älskar verkligen hans låtar.
Mammi kom nyss hem från min moster i England, så sa hej till henne nyss.

Nu ska jag krypa ner i sängs.

Skriver mer imorn, kramis!

24 maj

Dagen började med att jag och Veronica tog en sväng till sandhemsspåret och sprang. Vi sprang varvet baklänges så att vi inte skulle få så stora uppförsbackar haha. Det började jättebra, men i slutet blev båda två yra så vi var tvungna att sätta oss ner.. Det blir alltid så när jag springer. Riktigt äckligt, för det känns som man ska kräkas..
Iallafall, efter attha ätit min nyttiga frukost som innehöll bacon och ägg som vanligt, och efter en skön dusch så satte jag mig och spelade DS hahaha. Senare på dagen gick jag hem till mormor och morfar, vi åt middag där. Potatis, köttfärslimpa och brunsås, mums! Efter det gick jag och träffade Alexander eftersom dom bor jättenära varadra, vi va ute, han följde nästan bara mig hem eftersom han inte kunde träffas så länge. Men roligt var det :)

nu ska jag sova, godnatt!


23 maj

Skolavslutningen börjar äntligen närma sig! satt och räknade att det är HÖGST 14 dagar kvar till skolavslutingen, och det är massa dagar som vi inte har vanliga lektioner! också har vi inget mer prov heller, kan de bli bättre? dom här sista veckorna längtar jag nästan till skolan så att det är över snart! däremot ser jag inte fram emot att börja åttan nästa termin.. men det är ju en hel härlig sommar imellan det! :) ska bli så skönt med sommar och riktigt varmt!

Idag har jag hunnit träffa veronica lite, vi studsade och lämnade mitt konfirmationspapper på posten :) hoppas bara att jag kommer i samma grupp som dom andra tjejerna i min klasss.  Senare mot kvällen kom alexander till mig :) mysigt var det, haha min syster vad med oss och spelade DS. för övrigt var det väldigt mysigt, älskar dig! ♥

när han hade åkt hem satte jag mig i soffan och kollade på den delen av Hundtricket som va kvar av filmen på tv:n. jag älskar den filmen, vet inte varför. riktigt bra är den, brukar alltid kolla på den när jag är sjuk.
nej, nu ska jag snart sova. och jippie, min usb kabel funkar igen, så lägger in en högkvalitets bild på mig och lillsyrran på överby från gårdagen!

                

22 maj

vaknade vid klockan 10 och åt världens nyttigaste frukost - omelett, bacon och korv.. haha men det är gott, fast man blir riktigt mätt, man behöver nästan inte äta något annat på hela dagen.
senare på förmiddagen åkte jag, emilia, elsa och pappsen ut till överby. Jag kollade på skolavslutningsklänning, men hittade ingen som jag fastnade för. Jag vet exakt den perfekta klänningen i huvudet, men den finns inte på riktigt! så störande. vi var inte där länge, emilia skulle egentligen bara in på donken eftersom hon ska börja jobba där nästa vecka :) så efter overby tog vi en liten fikasväng hem till farmor och farfar. mycket trevligt :) när vi kom hem hade emilia gjort mat till oss så de va bara att sätta sig och äta precis när man hade fikat haha..

på eftermiddagen/kvällen träffade jag veronica en liten stund, vi spelade guitar hero :) haha riktigt kul och mysigt, älskar dig! sedan blev det godismys med talang 2009 på tv:n. jag lyckas alltid äta minst halva godispåsen själv.. usch man blir proppmätt ju. ne, nu ska jag snart sova. imorn ska jag kanske träffa min älskling, ssknar dig sjukt mycket just nu. ser fram emot imorn iallafall :) hoppas ni haft en bra dag, och nu blir det snart godnatt för min del!
tänkte ladda upp en bild på en tröja jag provade idag, men eftersom min usb kabel helt plötsligt inte funkar så blev de inget med detidag.


tjugoförsta maj

idag har jag och min alexander varit tillsammans i två månader :) <3

19 maj

H E L L O

Min dag började med att jag vaknade av att det krampade i mitt lår, som det gör ibland. tror jag ska dö när de krapar så mycket. Någon som vet vad det kan bero på? Min fader säger att det beror på vätskebrist, att jag inte dricker, men jag vet inte.. jag dricker ju inte sp mycket men.. ändå. skriv om ni har någon aning om vad det är, vill inte få det igen, det gör så oerhört ont! kan inte andas och vet inte vad jag ska ta mig till. USCH

ne, nu ska jag sova. hoppas jag inte vaknar på samma sätt imorn.. godnatt.


18 maj

jag har gått och blivit sjuk, riktigt förkyld är ja och har ont i halsen och nyser. Just nu har jag även ont i huvudet och är yr. Känns som jag snart ska ramla av stolen, usch det är så äckligt att vara yr. hoppas det blir bättre, och att jag är bättre imorgon får man väll hoppas.

skrev senast ett långt inlägg den 13 maj, men i fredags var det tjejkväll hos ida. hon fyllde fjorton år :) det var jätte roligt. kul att alla kunde komma (jag, ida, sofia, veronica, josefin och sara). Trevligt med film, snack, mycket skratt och film :) något som jag gärna gör om (: älskar er tjejor!

förövrigt hatar jag måndagar. Det är så långa lektioner. Den enda som är rolig är syslöjden, haha jag blev nästan klar med mina lyckade tofflor idag. på idrotten gick det väll sådär, de räckte inte med att va förkyld utan jag sträckte låret också och efter det hände det något med mitt knä. Också skulle vi typ springa och jaga varandra. men de gick ändå..

efter skolan kollade jag på tv, tyra banks show haha. sen gick jag ut och träffade alex i typ 5 minuter för han skulle hem och plugga.

nu ska jag sova eller något. kanske lägga mig och läsa. åh kristoffer smsade nyss.. jag trodde och hoppades att han hade glömt mig för han har inte smsat mig på jättelänge, men det hade han visst inte..
aja, skriver under morgondagen :) ha de bra, kraam!

17 maj

11.27

heej, ska till veronica strax och träffa henne. sedan kanske vi ska träffa Hannah och gå och fika med henne :) trevligt, trvligt. som sagt, jag ska gå strax så skriver mer om helgen hos ida ikväll.
Skulle egentligen gått ut och sprungit med sofia kvart över 9 idag, men hon sov.. så vi ska springa ikv istället, men det blir bra. nej, nu får jag gå. ha de bra, kram!

13 MAJ

idag var det en ganska okej skoldag.. på idrotten hade vi friidrott, jag sprang 80 meter, och de visade sig att jag hade mvg för killar på de :) haha annars är jag kass på friidrott. Dagen fortsatte med fyra lektioner innan lunch, gud vad man blir hungrig! och sen när man kommer till matsalen är det inte ens god mat..
jaja, jag slutade iallafall halv 3, då träffade jag alexander och fäljde han hem en bit :) ♥ mysigt!

nu har jag precis ätit superstark köttfärssås som min pappa lagade. haha men gott va de :)
nu orkar jag inte skriva mera, skriver imorn el nåt. men idag har vart en superdag, eller de blev en superdag till sist!
sitter jag och spelar på min systers DS, haha är på värld 6 på new super mario bros. det är riktigt kul faktiskt! hahaha fast jag är inte så bra. NU ska jag dra mej :) hör av mig imorn :)  hejdoo

 
en lite halvkonstig bild, men va tvungen att testa.. iallafall, bilden är från igår. nu ska jag fortsätta med mitt DS :)

12 maj, kväll

gick ganska bra att sprina, vi stannade en gång men det tog ungefär 17-18 att springa 3 km.. kanske inte det bästa, men iallafall bättre än förra gången.. :) ska springa på torsdag igen :) sen kanske vi ska simma på söndag, om jag inte ska träffa alexander.

jag saknar dej alexander!

nu ska jag snat sova, eller iallafall gå härifrån och borsta mina tänder :B
skirver nog imorn, vi ses, godnatt!


12 maj

Idag började jag tjugo i nio, inte så mycket sovmorgon men bättre än att börja klockan 8..
Och slutade fem över ett, gud vad jag älskar tisdagar! världens kortaste skoldag :)
Efter skolan åkte jag, sofia, josefin och veronica till stan. Vi skulle göra ett ärende.. ;) haha :) det gick bra, så nu är det fixat!

nu ska jag va lite hurtig och gå ut och springa med sofia, skriver mer sen ikväll tror jag :) hejdååå!


elfte maj

HOLA
ny skolvecka.. säg vad ni vill om det. Det bästa i skolan idag va iallafall syslöjden och idrotten. haha ida, veronica, sofia och josefin satt och snackade om twilight hela lektionen och om hur snygg Robert Patrickson (heter han så?... iaf är det han som spelar Edward i filmen) var. Och jag hade inte ens sett filmen :( haha!
På idrotten spelade vi fotboll mot 7C och jag kan faktiskt inte säga mer än att vi utklassade dom, 8-1 till oss blev det ;) mycket bra jobbat tjejor:)
efter skolan gick jag till veronica och DÅ fick jag se twilight med henne och sofia. om jag får säga min åsikt så tycker jag faktiskt inte han är så snygg, haha men om ni frågar virre kommer hon nog inte svara samma som jag. menmen, filmen var väll helt okej :)
sen gick jag hem och lagade mat med min kääära storasyster:) tänk att vi klarade att göra makaroner och köttbullar!
nu har jag nyss pluggat lite, sitter här framför n.o boken, orkar inte plugga.. men är snart klar:)
nu ska jag gå, skriver mer imorn om jag hinner, ska till överby och sen springa med sofia :)
vi hörs, ha de bra. kraam!

tionde maj

idag har jag inte gjort mycket alls.
Först tog jag och Elsa in ved, haha. sen hoppade jag studsmatta i ungefär 40 min, jag gjorde kondititionsläxan.. orkade inte gå ut och springa så fick studsa istället haha :)
jag och sofia ska springa på tisdag :)
Efter att jag hade gjort min läxa så hoppade jag in i duschen och sen gjorde jag ingenting.. fixade mej. ville träffa alex men han orkade inte, han va jättetrött för han har spelat cup hela helgen, så han fick vila idag :)
sen frågade jag sofia, ida och veronica men sofia va inte hemma, veronica städade och exakt när jag och ida skulle gå ut så kom hennes kusin hahaha. så den andra halvan av dagen spelade jag min lillasysters DS. haha. kul söndag.. jag hatar söndagar, vet inte varför. lösdagar är MYCKET bättre.
nu ska jag snart sova.

by the way, ny skolvecka imorn.. kan inte säga att jag längtar sådär jättemycket.. men jaja, de blir väl kul.. eller iallafall roligare än vad jag kommer tror att de kommer bli.

ska ta mig härifrån nu :) godnatt allihopa

jag saknar alexander

9maj

hejhej

jag vet att jag inte har skrivit på några dagar men det blir bara inte av. Iallafall tycker jag att det är väldigt skönt med helg. Sista skoldagen denna veckan hade jag matteprov OCH spanska prov.. så är glad över att den veckan är över.

Idag har jag mest spelar TheSims2 och DS med min syster. På eftermiddagen åkte vi till min faster och grattade henne. hon fyller 34 år idag, grattis :)

Skulle egentligen träffat ida och veronica efter men jag fick sån fruktansvärd huvudvärk :( Kändes som jag skulle svimma. Så kvällen ägnade jag åt att kolla på robinson och att bli bättre. Och nu sitter jag här och är svintrött som vanligt. igår gick jag faktiskt och la mig vid halv tolv och vaknade halv tio idag. Så inatt sov jag 10 timmar :) skööönt. Ska gå och lägga mig nu snart också tror jag, klockan är 11 nu.

jag ska försöka skriva imorn, tills dess får ni ha de bra, hejdå!

6maj

hejhej, hur är det? :)
jag mår bra för det mesta, har bara fått en fruktansvärd träningsverk, den har nog suttit i sen i måndags.. Jag va ju ute och sprang i söndags för vi har konditionsläxa. det gick väll inte sådär jättebra men om man tränar mer får man bättre kondition och då går det bättre och bättre :)
för övrigt var det sista gången för terminen på dansen igår. Väldigt synd att det bara är 10 gånger per halvår.. och nu ska våra nuvarande danslärare sluta. Synd tycker jag för hon var väldigt bra. Iallafall hade vi kul igår, vi stretchade mycket och gjorde en egen dans där alla fick bestämma vad den skulle innehålla för steg. Riktigt roligt! också filma hon oss också haha, så har den på mobilen nu. vi gjorde dansen till Metro station - Shake it.

Idag på eftermiddagen/kvällen har jag pluggat och bara varit oerhört lat. men det kanske är soft ibland haha!
nu ska jag snart sova, känner att jag är riktigt trött (som alltid) och jag har frysit hela dagen.
ska bara packa ihop mina spanskaböcker som ligger utspridda över hela skrivbordet och sen ska jag krypa ner i min varma säng. åh va det låter mysigt :) men en sak saknas.. :$ haha ni kanske kan lista ut vad/vem det är?

hahah, nu ska jag inte skriva mer iallafall. här får ni en bild eftersom ni inte får sådana så ofta här. kram!


2maj - sommar tack?

23.00

MAJ - det låter så somrigt och varmt. hoppas verkligen det kommer bli mycket varmare nu. Ny månad och allt, nu börjar jag känna att det inte är så mycket kvar till sommarlov! härligt härligt!
skulle inte precis sitta fel med sommarlov just nu.. orkar inte med skolan när man kan göra så mycket andra roligare saker..

Idag har jag iallafall träffat alexander en stund på kvällen. helt underbar är du. jag älskar dej mest av allt :) ♥

Imorn ska jag träffa veronica en stund tror jag, hon har vart sjuk hela veckan så har inte träffat henne på länge :/
fast på morgonen funderar jag på att gå ut och springa på morgonen, ska nog fråga sofia.
Sen är det ju FCT match på edsborg, kanske ska gå på den med alexander men är inte säker änn.

börjar bli ganska trött nu, ska nog sova för natten snart. skriver kanske imorn!
btw, förlåt om jag inte lägger upp så mycket bilder.. men har inga roliga + att jag inte har någon bra kamera.
jaja, god natt!

första maj

har inte skrivit på ganska länge, men det blir bara inte av.
natten till idag sovde jag iallafall över hos mina kära farföräldrar, det va väll trevligt. Vi åt väldigt mycket mat och jag blev väldigt mätt ksn jag säga iallafall haha. Senare på kvällen åkte vi och kollade på majbrasan nere på spikön i stan. Det var jättemysigt, det var barn som sjöng i kör också. Kan säga att det var också väldigt mycket ungdomar och fjortisar där som drack. inte bra.
sen åkte vi hem till Bryggum igen och kollade på gamla filmer när jag, mina systrar och min kusin var små. Det blev mycket skratt de där haha! :) mycket skoj.
Morgonen därpå (idag) blev de såklart risgrynsgröt till frukost, det har blivit som en liten tradition när vi kommer dit och sover över faktiskt. Men det är ju gott, så varför inte?
Sen åkte vi hem och senare träffade jag alexander. helt sjukt hur mycket jag har saknat han. Första gången jag träffade han sen i söndags. Det var jättemysigt :)
just nu sitter jag här och känner att inte mår riktigt bra, har ont uppe i magen och mår lite illa. ska nog sova nu, är trött också. idag skrev jag långt haha. jag ska försöka att skriva imorn, annars blir det när det blir.
hej svejs och godnatt!


RSS 2.0