28 juni

idag bärde det av till Lysekil. Vi åkte vid 10 tiden, vet inte riktigt när vi kom dit. Vi hitta en bra badplats och solade, steeeekte och badade där. Har fortfarande kvar betten från nordkroken så jag kanske inte såg så trevlig ut i bikini.. Jag bada inte iallafall, de va för kallt haha. men det var jättevarmt på land så jag solade mest, inte för att jag blir brun men jaja. jag brände mig på ryggen också.. inte bra. När kvällen kom åkte vi vidare till smögen. Första stoppet var hos sofia, vi pratade lite med henne. jag ska dit imorn och kommer hem på torsdag :) det ska bli riktigt kul. det kommer nog massa bilder när jag kommer hem. senare när vi gick på brygan på kvällen va de huuuur vaaaarmt som helt. de va nog 32 grader tror jag, de va ju tur att man köpte glass kan jag säga. Man stektes medans man gick där.
nu ska jag sova, jag är jättetrött, här kommer bilder från idag. Hörs när jag kommer hem från smögen!

   jag, haha blekfis..  


27 juni

idag blev det nordkroken för hela slanten med mamma, emilia, georges och elsa. vi träffade min moster och mina kusiner där också. veronica kom också senare :) Jag badade en gång, och efter jag kom upp fick jag massa utslag på kroppen, ungefär som myggbett och dom kliade hur mycket som helst.. fick så förra året också, och då fick min kusin de samma, men denna gången var det bara jag som fick.. Det kanske beror på min hud eller mitt blod, men det är inte så trevligt att bli biten över hela kroppen. När jag kom hem tog jag allergi tablett, de hjälpte lite men nu börjar det klia igen.
Senare på kvällen åkte vi till farmor och farfar och bada i deras pool, eller jag badade inte. Jag var för trött haha. Kom hem för sisådär 45 minuter sen.
Imorn åker hela våran familj, georges och farmor och farfar till lyserkil. Frågade om alexander ville med, men han kunde inte :( men det får bli någon annan gång! Vi ska väll bada där ute och bara gå runt och steka. Skriver nog imorn och det kommer förhoppningsvis bilder från dagen också! nu ska jag snart sova för vi ska åka kl 10 imorn..  här kommer två bilder från nordkroken idag, kram!

   georges berömda titanic-sandslott

26 juni

Michael Jackson
1958 - 2009


Kan inte förstå de, han gick bort så fort. Det var bara två veckor kvar till din sista världsturné, så dör du.
Du har vart min största idol ganska länge nu. Älskar alla hans låtar. Det är något speciellt med alla dom. Alla låtars text har verkligen ett budskap och betyder verkligen något. Jag tröttnar aldrig på dina låtar, jag kan sitta och lyssnar i timmar, flera dagar i rad. Jag och veronica var helt galna i dig, vi kom hem från skolan och satt och lyssnade på dig i timmar och sjöng med. Har så fruktansvärt mänga minnen från dina låtar. Jag kan bara inte förstå att du är borta nu..

Nu har musiken dött.
Michael Jackson ♥


                    

              
                 
           

den sista bilden har jag på plansch i mitt rum!





25 juni

Idag har jag fått min nya mobil! och jag fick cykla till jätten och hämta den - UTAN HJÄLM! haha ett under som aldrig mina föräldrar kommer tillåta igen.. Men de va kul så länge de varade.
De va iallafall kul att få en ny mobil, jag har ju haft min gamla i 1,5 år nu. Men nu har jag en fresh haha.
Har kopierat över allt från den andra mobilen till den nya mobilen. Har 2GB minneskort nu, så det kommer bli mycket mycket musik.

ja, annars har jag nästan inte gjort någonting idag. Imorn ska jag träffa virre på förmiddagen. Vi ska nog bara ta de lugnt, sola och va ute i de fina vädret. På eftermiddagen kankse jag ska träffa alex, annars är jag nog med veronica hela dagen tror jag.
Finns inte så mycket mer roligt att skriva. Slänger nog in ett inlägg imorn kväll. Här får ni en bild med min nya mobilkamera också, 3,2 megapixel! ;)


24 juni

Idag va de kalas för hela slanten för min lilsis på kvällen. Mormor, morfar, farmor, farfar, moster och kusiner. Vi satt ute och det var riktigt skönt. Vädret är på topp, jag är på topp! Vi åt kycklingsallad (haha) och efter det tårta och glass.

På dagen gjorde jag inte så mycket, jag vaknade vid halv 10, fast mamma väckte mig 7 så att vi kunde sjunga för lillasyster innan hon skulle till sommarfritids.. Men jag somnade om såklart. Gick ner och gjorde frukost, efter det hoppade jag in i duschen. Vid 10 i 12 kom alex förbi och stannade till halv 1.
Sen gjorde jag min fantastiska lunch! Makaroner och fiskpinnar.. haha. Men jag lagar aldrig mat, kan typ inte laga mat och man måste ju börja någonstans tänkte jag. Det blev faktiskt skitgott, kankse inte tillsammans men ändå. Makaronerna blev inte hårda eller överkokta och fiskpinnarna blev inte sönderschteka.  Så det blev lyckat iallafall.
Alex kom förbi en sväng när han hade slutat, vi snacka lite bara sen gick han. Efter det gjorde jag verkligen INGENTING.
kul.

Imorgon kanske jag ska träffa alex, annars har jag absolut ingen aning. Får se imorn, skriver nog på kvällen imorn för det är så bra väder på dagen :) hejsvejs här får ni en bild på mig


22 juni

Måndag.. håller inte reda på dagarna längre, man är ju ledig så det spelar ingen roll, jag tror att det är lördag och helg hela tiden.

Kom hem från mormor och morfar för en stunds sen. Jag gick hem och får säga att det blev väldigt varmt med en tjock tröja och tights, så när jag kom hem bytte jag om.

Skriver mer sedan, för nu är det så fint väder ute. Ska ut och sola nu. hejsvejs

21 juni

Hejsan. Har precis art med Veronica på överby. Det var verkligen jätteroligt, jag hittade jättemycket kläder som jag ville ha, haha men jag köpte inte allt. Veronica hittade också mycket fint :)
För min del blev det en bikini, trosor och en tröja haha. Och present till min lillasyster, 100 kronor på h&m. Hoppas hon blir glad.. och hoppas hon inte läser min blogg nu så hon får reda på vad hon får..

Nu ska jag snart äta, också måste jag packa till mormor och morfar eftersom jag ska sova där inatt. Ska gå dit med min syster ungefär vid fyra, sen skulle mormor komma och möta oss för hon ville det. På kvällen ska jag gå till alex :)

ne, nu får jag börja packa. Skriver imorgon när jag har tid, för kommer inte va hemma och kunna skriva mer idag!
Här får ni bilder på vad jag köpte idag:

  + trosor

20 juni

Nu har våra gäster precis åkt hem. Jag fick 100 kronor presentkort på GinaTricot och hårspennen :) Så nu har jag sammanlagt 700 kronor presentkort på gina! och som tur är så ska jag och Veronica till överby imorn! :) Vet redan två saker jag ska köpa där. Sen ska jag nog försöka spara lite.. haha man kan ju alltid försöka.. :)

Efter överby ska jag till mormor och morfar. Jag och min lillasyster ska sova där för mamma och pappa ska på AC/DC imorgon kväll. Så när vi är där ska jag gå till Alex för dom bor så nära. Då kan jag vara där hela kvällen :)

Iallafall beställde jag nyss ny mobil. Det blev en w890i. Det duger för mig, jag vill inte ha den exakt nyaste. N¨gon enkel blir bra för mig :)

den här blev det!

Nu ska jag snart sova, kanske skriver imorgon när jag har kommit hem från överby, annars får ni ett inlägg på måndag!
/evelinaaa

20 juni

Nu har jag precis dushcat och fixat mig. Klockan 4 kommer mina föräldrars kompisar och grattar mig och min lilsis, mig i efterskott, och min syster som snart fyller år. Så nu får jag mer presenter haha :) Har inte så mycket annat och skriva, får se vad jag ska göra när dom åker hem. Funderar på att ringa till Veronica då och gå ut en sväng men vi får se. Skriver ikväll, heeejdå!

20 juni

  midsommar -08
  midsommar -09

Dagen var väll helt okej, tillbringade den mest med min lillasyster eftersom jag inte kände någon annan haha. Vi var uppe på Byggdergården allihopa, och såklart åkte vi på ett flak efter en traktor tid som vi alltid gör. Det är våran lilla tradition hahaha. Men roligt är det. På kvällen spelade dom mesta fotboll, vuxna mot barn såklart, just detta året tror jag att de vuxna vann.. Men för det mesta satt vi och pratade och åt mycket och god mat! Vi var väll hemma igen vid kvart över tolv.

18 juni

23.45

Ida har jag tillbringat hela dagen med min älskling. Riktigt mysigt, älskar dig Alexander! Han åt med oss, och gick hem vid halv 10 tiden. Sen dess har jag mest suttit här och ätit godis.

Iallafall har min dag varit bäst.


Imorgon är det midsommar, vi ska åka till några som vi känner, som vi gör varje år. Vi träffar dom en gång om året och det är på midsommar. Jag känner dom inte ens typ.. Är inte så sugen på det, men det brukar bli roligare när man väl är där. Bara jag inte är allergisk mot deras hästar.. Då blir det inte så kul, och dom har hur många hästar som helst.

Aja, nu ska jag snart lägga mig i sängen. Slänger in ett inlägg imorn innan vi åker om jag hinner.

Trevlig midsommar!


17 juni

20.15

Ray j - Exotic
Ray j - What I need
Ray j - Melody
Ray j - Anytime

Ovan: Mina favoritlåtar av Ray-j's gamla låtar och album. Riktigt bra om ni har samma musiksmak som mig! Alla låtar finns på youtube.

Har precis målat naglarna och har allmänt tråkigt. Vad ska man hitta på? Ska nog ¨gå ner och kolla om det finns något bra på tv. Vi hörs imorgon!


16 juni (Veronicas fördelsedag!)

Hade tänkt att berätta om tjejkvällen som jag och veronica hade. Det vad jätteroligt, vi åt först middag hemma hos mig ute på verandan, tyvärr har jag ingen bild därifrån men det var jätteroligt. haha jag hostade nästan upp all dricka ur munnen på grund av skrattanfall.. Efter maten fortsatte vi med Guitar Hero World Tour. Fyfärs vad kul det är, vi är som ett band!
Vid 8 tiden gick vi hem till veronica och bäddade och gjorde iordning. Sen kollade vi det som va kvar på Mean Girls på tv:n. Vi kollade också på Patrik 1.5, den var väll speciell men faktiskt hyfsat bra hahaha.
Vi spelade också med andra ord, det gick väll inte så bra för mig och virre och mig och sofia (tror de va dom lagen som vi körde) men det är iallafall jävligt kul! Vid midnatt satt vi och snackade mest om killar faktiskt, ovanligt.. det är väll de alla tjejer snackar om.
På morgonen gick jag, Sofia & Ida upp och plocka fram frukost till Veronica och sen ävckte vi henne, och då va de bara för henne att säga sig vid köksbordet och käka! haha! sicken lyx hon fick på din födelsedagsmorgon. Vid tvåtiden gick jag och mötte älskling efter att han hade slutat sitt sommarjobb. Och såklart hade jag glömt nycklar hem och de va ingen hemma så vi fick sitta inne på min stekheta veranda. Och dessutom var vi båda skittrötta, jag satt nästan upp och sov ett tag.. Sen vid 5 tiden åkte han hem, och sen dess har jag inte gjort så mycket. Packat upp sen Veronica, sen var jag ute en kort promenad med ny fräch musik i öronen. GÖTT!

nu ska jag snart sova, vill upp tidigt imorn, fråga inte varför men dagen blir längre då hahaha. man ska ju inte sova bort hela sommarlovet! iallafall, här kommer lite bilder från igår och presenten vad jag fick av mina tre bästisar!

                        


          Fick tyvärr ingen bild på ida och sofia :(


15 juni

13.30

Nu har jag nyss ätit lunch. Vaknade vid halv elva av att grannarna grejjar med deras tak så man får inte sova ifred..
Nu ska jag snart bort till Sofia, veronica och ida kommer också dit och vi ska ta en lngpromenad med Idas hunbd majsan. Trevligt ska de bli, det börjar bli bättre väder nu också! Solen skiiiner ute.
Och ikväll blir det somsagt tjejkväll. Ska bli jätteskoj, och jag hoppas jag får en present haha! och hoppas veronica blir glad över våran present :)
ah, nu har jag väll inte så mycket mer att skriva, kanske skriver sen om jag hinner, annars kommer det nog kankse bilder imorn från idag :) nu ska jag kila, se yaa!


parfume

   den här parfymen fick jag! :D

15 juni, 00.15

Nu har kalaset vart och jag har också hunnit med att träffa Alexander. Av mina kära familj och släktingar fick jag sammanlagt 700 kr presentkort på gina tricot, så jag kommer handla mycket där haha! och förövrigt fick jag nog cirka 700 i lösa pengar också. Mamma och pappa gav mig en ny mobil som vi ska åka ut och kika på någon dag så får jag välja :)  av mormor fick jag att jag fick åka med henne till stan eller överby också betalar hon saker som jag vill ha för typ 400 kr :)))
är jättenöjd med allt, nu är jag iallafall inte pank längre :) 

Imorgon ska jag och Veronica ha tjejkväll. Det blir jag, veronica, sofia och ida. Det blir som ett litet kalas eftersom jag fyllde igår och virre fyller 16onde. Vad som händer under kvällen säger jag inte, men vi ska iallafall äta hos mig och sova hos veronica :)  Skriver mer om det när det är över.

Av Alexander fick jag en parfym, det va bla den jag hade kollat på, fattar inte hur han vet allting.. haha men han lyckas alltid! blev jätteglad över den iallafall (:    

tack för alla presenter, jag har haft en toppendag!

nu är det bara ett år kvar tills nästa, och jag får väll stå ut med att bli kallad fjortis ibland!

14 juni!

IDAG FYLLER JAG ÅR OCH BLIR FJORTON ÅR! :D

grattis till mig :) har fått en present än sålänge. En ny mobil av mamma och pappa, har inte fått den än men vi ska ut och kolla så får jag välja vilken jag vill :) Senare idag blir det kalas för hela släkten tillsammans med min lillasyster som fyller den 24. Efter det kanske jag ska träffa alexander, hoppas jag hinner. Nu har jag precis kommit ur duschen, haha lilla söta thea ringde och frågade vad jag önskade mig. Nu ska jag fixa klart mig, kanske skriver ett inlägg ikväll! puss

                                                                                     


12 juni

ÄNTLIGEN SOMMARLOV!


fast vädret är väll inte riktigt på topp.. fast de skulle bli bättre på söndag tror jag, och då fyller jag år! :D
det ser jag verkligen fram emot.. :)
det känns inte som sommarlov, fast det beror nog på vädret. hoppas det blir bättre, så man kan bara och massa.
längtar tills det blir riktigt varmt :)

ska inte skriva så mycket mer, idag har jag bara vart hemma och tagit de lugnt på eftermiddagen. på förmiddagen va jag på min lillsyrras skolavslutning, och sen åkte vi ner till stan och åt på Shangri-La. Så himla gott! Blev riktigt mätt. annars har jag inte gjort så mycket idag. Ska gå och lägga mig i bra tid idag för jag är trött som vanligt..
Imorgnon ska jag till stan med Sofia och Ida. Vad vi ska köpa kan jag ännu inte avslöja ;)
haha, de får ni se imorgon. titta in här då! nu ska jag gå ner och hämta äpple, haha vi hörs imorgon. Masalame

 en bild på mig från förra sommaren haha..

10 juni

Idag var det helt okej i skolan, vi va nere på älvhögsborg och kollade på volleybollturnering till ungefär halv 11. Sen gick vi tillbaka till skolan och städa ut våra skåp och sen fick vi sluta. skönt. Nu har jag kommit hem och ätit och sen bara suttit här en stund.

Är sjukt trött så ska nog ta att sova en stund, börjar få ont i huvudet också..
Imorgon är det äntligen sista dagen i hela 7an. Kvart över sju på kvällen är det skolavslutning i kyrkan. GÖTT!

Nu ska jag krypa ner i sängen, kanske skriver sen..
''Natti!''

nionde juni

Idag har det inte hänt så mycket. Vi hade aktivitetsdag i skolan och var nere i stan vid spikön. Först spelade minigolf, och jag vann faktiskt i min grupp! Det var superkul! :) Senare gick vi en npoängpromenad som var 5 kilometer lång.. Det var väll sådär. Aja, efter dagen träffade jag alexander. Ja, ni vet ju säkert hur det va, mysigt, haha.. V i gjorde inget speciellt, jag var väldigt trött eftersom jag har vart ute hela dagen idag.
Nu har jag precis vart uppe på skolan och kollat när min lillasysters klass hade något framträdande, tur hade jag att sofia och anders var där så jag hade n¨gon att snacka med iallafall.
nej, nu ska jag nog fortsätta att sitta här vid datorn.

Imorgon ska jag på volleybollturnering på älvhögsborg, det är 9orna mot lärarna ;) Det ser jag fram emot.
Men nu ska jag kila, skriver imorn kanske.

hejdåå


Eftersom jag är väldigt glad idag, så kommer det en glad och lite flummig bild på mig, haha!


8 juni

Skolan idag var helt okej, sista idrottlektionen för sjuan, måste säga att den var riktigt rolig. Alla tjejer spelade mot varandra + björn. Alla fick skrattanfall och alla fick bollar i ansiktet och jag vet inte vart.. haha det var superkul! På NO lektionen redovisade jag och Kistina våran bro. Det gick väll bra, vi fick iallafall på väg vidare på bron och planschen fast vi inte hann klart med bron! så det är väll bra hihi.
Eftermiddagen tillbringade jag med älsklingen. Jättemysigt som vanligt, det var längesedan jag träffade honom en hel dag. eller egentligen va de igår haha, men ändå! ;)
har precis kommit ur duschen och ska sart sova hade jag tänkte. Är trött som vanligt. Imorgon blir det aktivitetsdag med minigolf och poängjakt, JIPPI!.. eller inte. men jaja. det är väll sånt man får ta hahaha. ¨
aja, får se om jag skriver imorgon. Godnatt, sov gott!

7 juni

hali hallå!
Idag har jag träffat alexander hela dagen, vi var hemma hos honom. Jättemysigt, älskar dig!
Senare på kvällen åkte familjen augustsson/olsson till farmor och farfar och firade min kära faster som har läst klart en utbildning typ. :) jättekul med mycket skratt och god mat! :)
orkar inte skriva mycket idag, är sjukt trött och har vart det heeeeeela dagen, hela helgen egentligen. imorgon blir det sista veckan i skolan och sen SOMMARLOV! lääääännnggtttaaaaaar.
ne, nu ska jag gå och sova, skriver imorgon om jag får tid. godnatt!

sveriges nationaldag (6 juni)

BARA EN SKOLVECKA KVAR I SKOLAN! och inte ens det, jag slutar ju på torsdag :) så himla skönt med ett varmt sommarlov framför sig. Ska bara ta de lugnt och ha de bra och inte tänka så mycket på vad som kommer efter..

Jag ber om ursäkt om jag har inte har skrivit på länge men har bara inmte haft tid. Så idag blir det nog ett ganska långt inlägg. Igår va de filmkväll hemma hos Sofia med henne och Veronica. Det blev bara vi tre eftersom Ida är på konsert i Stockholm, lyckost.. Kvällen blev iallafall bra, vi hann kolla på ''I taket lyser stjärnorna'' och halva ''bröllopsduellen''. Första filmen var helt okej, den andra va bättre, de va mer humor i den. Annars den första bra, jag älskar svenska filmer :) Och filmen är inspelad jättemycket i trollhättan så man känner igen sig :)

Idag har jag inte gjort någonting, inatt sov jag cirka 10 timmar men jag var ändå hur trött som helst när jag vaknade. Jag förstår inte vad det är med mig, jag kan sova hur länge som helst och när som helst. Finns det något bättre änn att få sova i en mjuk och varm säng? *gääääsp*
Så idag har jag spelat ds (som vanligt) och provat det nya Sims 3 :D Det var riktigt kul, synd bara att dom har ändrat så mycket saker som man nästan inte känner igen sig tycker jag.. Men men, man lär sig haha :) kul med ett nytt spel iallafall, det har ju flyttats fram ett antal gånger..
Annars har jag inte firat våran nationaldag något speciellt, det har ju inte vart så bra väder så har inte vart ute heller.

Imorn ska jag träffa alex på dagen, de va jättelängesen sist känns de som :( ska bli riktigt mysit. Senare på kvällen vid 6 tiden ska jag till farmor och farfar och äta. Inte riktigt lika kul kanske, men jaja, det blir säkert roligt.. :)

Nu ska jag inte skriva mer, ska snart sova så jag kan träffa alex imorn :) ni får ha de så bra, jag kommer med ett inlägg när jag har tid!

P.S IMORGON FYLLER JAG ÅR OM EN VECKA :D !
P.S 2 : Har fortfarande inga roliga bilder som jag kan dela med mig av.

Godnatt och sov sött!

2 juni

Åh, vad härligt, i juni känns det verkligen som sommaren är påväg :) och det var ju sjukt bra väder hela helgen, va nere på crusingen med josefin, ida och vina, och paulina, riktigt kul haha. vi fick allt se några myntinkast ;)

Aja, idag har jag inte gjort någonting alls. Skoldagen va helt okej, slutade vid ungefär 1 :) och den här veckan tror jag vi har sista läxförhöret, och sen är den sommarlov!
Iallafall, eftermiddagen spenderade jag i min säng och sov och i min fåtölj och läste bok. Det var väll härlig, men som sagt man blir så trött när man inte gör någonting.. och alex bara pluggar.. :(

så nu har jag inte gjort något speciellt, mamma ville att jag skulle med henne ut och springa, men har ingen lust.. :p
nu ska jag kolla på paris hiltons nya tv serie där hon säker en vän eller något haha. vi får väll se hur bra det är, vi hörs, byebye!

RSS 2.0