29april

hejsan
idag har jag inte gjort så mycket, först skola och sen gick jag hem och pluggade typ. har no-prov imonr, vi får väll se hur de går.. sen har jag 20 engelska glosor och ska översätta en hel text i spanskan bara för att jag hade utvecklingssamtal och inte va på den lektionen då.. men jaja. livet är hårt haha. men för övrigt så gick utvecklingssamtalet bra iallafall, jag har på väg vidare i idrott :o det trodde jag inte!

har inte vart på humör idag, det finns en anledning men den behöver vi inte ta här.
alexander jag saknar dej jättemycket..

nu ska jag gå och sova, ni som läser får ha de så bra. godnatt! skriver nog imorn.

28 april

halloj
idag har det inte hänt så mycket, i skolan hade vi först ca 1 timme lektion sammanlagt, sen gick vi ner i stan till slussarna och gick runt där ända tills klockan 1. jag älskar tisdagar för vi börjar senare och slutar 5 över 1 :)
efter skolan har jag inte gjort något speciellt, satte mig och kollade på tv:n en stund, sen ringde mamma och sa att det inte blev någon dans idag för att min danslärare var sjuk. lite trist eftersom det skulle ha vart sista gången idag, men det va lite tur för veronica var sjuk så då slipper jag gå själv. också får jag en vecka till på mig att bestämma om jag ska gå kvar nästa termin eller inte.
så jag gick ut och gick en lång stund istället och lyssnade på musik. Fick en väldigt obekväm skoskav bara.. haha.
Nu har jag precis ätit köttfärssås och spaghetti med väldigt mycket cayenpeppar på. och nu sitter jag här och är jättemätt. nu ska jag inte skriva mycket mer, borde plugga, mer orkar inte.. kanske gör det sen.
vi hörs! hejdåå =)

24 april

hej..
dagen började med skolan, två långa lektioner efter varandra.. Men om man försölker sova så går det ganska snabbt ;) tur att jag var trött haha. annars gick min skoldag ganska snabbt, efter träffade jag alexander en stund, men han åkte hem sen för han mådde inte så bra :(
senare ringde jag veronica och gick till henne. vi gick ut med hennes hund och sen kom även Ida. Då gick vi till henne och hoppade studsmatta. Sen gick jag hem och käka, sen kom jag tbx, då gick vi ut och hämtade upp sofia. så gick vi bara runt en liten stund.
nu sitter jag här och är jättetröööööött.
ska nog snart sova, även fast klockan bara är 20 över 11.
skönt med helg också! imorn ska jag sova över hos min mormor och morfar. det blir nog mysit :)
nu ska jag dra mej, kraam!

veroinca klädde ut sig till sin pappa, liiiite för stora jeans. haha, du är ju rolig <3

plugg dag

hello
idag har jag inte gjort mycket alls, inte mer än vad som behövs. Var ju såklart i skolan först, sen gick jag hem för att plugga. Fast sitter fortfarande här med spanskaböckerna framför mej. Efter som jag kom lite försent hem igår så fick jag inte gå ut idag, men det var nog ändå bra, för jag har ju somsagt läxa.
Men såklart va jag så smart att sätta på datan innan jag hade pluggat klart, så det är därför jag inte är klar ännu.
Men efter detta inlägget ska jag bannimej plugga!
och plugga måste jag tyvärr göra nu.. :) haha trevligt, trevligt.
skriver någon annan dag, imorn tror jag kanske de blir.
vi hörs.
hejdååå


21 April <3

marhaba. haha
har inte skrivit på länge, men har inte orkat. Har varit väldigt trött och inte mått så bra, har haft mycket ont i maget och huvudet tre dagar i rad nu.. men får väll hoppas att det blir bättre snart :)
orkar inte skriva så mycket idag, är ju somsagt trött..

idag har iallafal jag och alexander vart tillsammans i en månad. Inte så mycket, men ändå nåt haha. jag vet att det kommer bli många mer månader :) så, säg gärna grattis om ni har lust! ;)
jag älskar dej alexander  ♥

nu orkar jag inte skriva längre, menn lägger upp en bild eftersom det finns få av dom på min blogg just nu..


17 April

halloj
har inte skrivit på några dagar, men har inte suttit här så mycket, sitter faktiskt inte så mycket vid datan längre, det finns saker som är mycket mycket bättre haha! :)
det har inte hänt något jättespeciellt de senaste, förutom att min pappa fyllde 42 år igår :) fast han säger fortfarande att han fyller 23, som han har fyllt varje år ganska längre nu haha..  och idag fyller min kusin år.

iallafall.. idag har de vart en väldrigt seg dag om ni frågar mig. först va det ju såklart skolan, vi fick sluta tidigare men eftersom min SO-grupp skulle till götalundenskyrka så slutade vi endå kl 3 som vanligt. Vi var där på studiebesök, ganska intresant faktiskt, men prästen babbla på som attans.. Haha, så man blev ju lätt trött och jag sa mest: ''aha'', ''ah'' eller ''mm''. 

När jag kom hem och hade slutat lade jag mig i sängen och läste ''Pojken som kallades det''. Den är väligt intresant, men också väldigt hemsk.. Sedan när jag la ifrån mej boken somnade jag väldigt gott, kände flera gånger när jag höll på att läsa att jag snart skulle somna med boken i ansiktet.
 nu ska jag inte skriva mer, för nu somnar jag här snart också.
bye for now, här kommer en bild från idag också så jaa.. såhär såg jag ut idag.


14 April

Första skoldagen efter lovet idag då. Inte världens roligaste, men det va ändå kul att träffa alla igen efter mer än en vecka. Men såklart att jag hellre är ledig än att gå i skolan! Men hade kort dag idag, så det gick ganska snabbt :) När jag kom hem käkade jag, och sen kom Alexander en stund. mysigt va de! Strax efter att han gick kom Sofia så gick vi till veronica och hennes pappa körde oss ner till stan. Jag köpte två tröjjor på GinaTricot och lånade böcker på biblioteket haha. Sen klockan 5 var det dans i Älvhögsborg, som Sofia också följde med på. Grymt kul, bara att jag har missat två gånger så jag och veronica stod som två frågetecken i danssalen när alla andra dansade runt. Det blev lättare sen, men känns fortfarande som jag inte kan någonting! haha! men vi började på en ny dans, så den är vi med på iallafall :)
nej, nu ska jag gå och läsa, hade.
hejdåå!
evelinaa

love love love

 
ni är mycket, mycket bra.

when you're not with me, how do I breathe?

sitter här och lyssnar på lugna gamla låtar bara för att det är roligast att sjunga med när det är långa toner, haha! inte för att de låter så bra som dom som sjunger egentligen, men de är klart att man försöker.
känner at min blogg är exremt intresant.. om jag får flera besökare och mer kommentarer skulle de ju bli lite roligare här haha :)
nej, nu ska jag gå. skriver kanske imorn, kram!


kaaaalaaaaaaas!

Sitter nu som vanligt vid datan och lyssna på musik, eller försöker göra irdning mig. Usch, man blir så trött och lat när det är lov. Orkar nästan inte gör någonting ju. Men nu ska jag göra mej iordning. Kanske skriver mera ikväll eller något, vi får se. Klockan 4 blir det kalas för mamma och pappa som har fyllt år. Är egentligen inte så taggad och sugen på de, men jaja vi får se hur det går. Det kanske blir kul ändå. Nu ska jag gå så jag kommer ut i solen lite innan kalaset, ska gå ut på en liten promenad med musik i öronen hade jag tänkt. vi hörs!

Påskafton

hallå! Tro det eller ej, men idag har jag och mina kära systrar faktiskt målat utemöbler! Haha, fast det var väll ganska roligt. Hann med att sitta i solen också, så himla skönt! Det har vart riktigt varmt idag. Jag trodde faktiskt att jag skulle bränna mig mer änn vad jag gjorde eftersom jag inte har så bra pigment, men det gick bra ändå. Vi fikade ute i solen också, myyys.
Efter det gick jag in i duschen, har gjort mig iordning lite snabbt bara och nu sitter jag här. Om cirka en kvart kommer det gäster till oss som ska äta här, det är ju påskafton så :) Det blir roligt, jag tror att GH World tour kommer fram ikväll haha. Mycket skoj!
nej, nu ska jag inte sitta här längre, dom kommer ju snart! kram
btw har jag fått två påskägg idag! (a)
hejdåååå'

00.00

Sitter här och har sjuuuukt ont i magen. Har haft det egentligen hela dagen, men de va först nu på kvällen som det blev värst. Jag vill ta alvedon, ipren eller något liknande men kan inte svälja sånna tabletter..

Aja, iallafall så gick jag och veronica ner till stan, men såklart var det inte öppet. Haha, exakt när jag hade massa saker jag ville köpa och allt. Så vi gick till Hannah istället, som bor i stan och gick ut och fikade. Vi tänkte sätta oss på strandgatan, men det var så lång kö så vi gick till Espresso House. Massa mysigt, bara att killarna, eller karlarna som satt bredvid oss glodde sönder på oss. Dom va inte svenska, och säkert 40+. Vi smsa varandra och skrev vad dom gjorde hihi. Sen började dom sjunga och busvissla hahaha då fick vi nog och gick därifrån. Så vi gick ner och satte oss på bryggan, jätteskönt, de va ju så varmt också! Sedan gick vi bara runt i stan överallt, mest runt spikön och kanalen, sen gick vi hem. SJukt kul stund på stan, tjejer! ni är mycket bra!

Senare träffade jag Alexander. Snälla försök att hitta en underbarare människa än honom. Det var väldigt mysigt iallafall, är alltid glad med dej! älskar dej sjukt ♥

nej, nu ska jag ta och sova, eller iallafall gå bort från den här lilla aparaten. GODNATT!

Godmorgon!

Godmorgon allihopa.. Haha, eller det kanske inte är så många som läser min blogg efter andra dagen.. Men nu sitter jag iallafall här så då kunde jag ju lika gärna skriva. Klockan närmar sig halv 12, och jag är självklart inte färdig änn. Har håret och sminket kvar och jag ska ner till stan med veronica sen hade jag tänkt, det var längesedan jag var där och har faktiskt inte köpt något på riktigt länge. Har inte så mycket pengar, det kanske beror på det + att jag måste betala min lilla telefonräkning till hemtelefonen..
Aja, nu får jag väll gå och göra iordning mej så jag kommer ut någon gång. Det är ju ganska lätt att fastna här..
skriver kanske ikväll! Kram tills dess!

veronica & evelinaa

 
älskar dej. och längtar efter sommaren när jag ser denna bilden!

NY BLOGG!

Har funderat ganska länge på att skaffa blogg, så nu blev det dags. Hoppas det är många som kommer läsa den, eller ja vi får ju se hur det går med den först :) hoppas jag inte tröttnar bara..
Men jag är sån som helst sitter och lyssnar på vad andra tycker, och inte säger så mycket själv så nu kan jag ju kanske skriva ner mer vad jag tycker, skriva ner det som jag funderar över. Vet inte om jag kommer skriva så ofta, det blir väll när det blir.

Idag vaknade jag iallafall vid ca 11, men blev inte klar för än cirka.. kl 2 kanske. Men är det lov så är det, haha!  Efter lunchen gick jag iväg och träffade bibi, vi va ute och sen tog vi ut min syster lite. Haha kul, men hon var sjukt jobbig och hängde på mej hela tiden. Efter det följde jag honom hem. Saknar honom väldigt mycket nu måste jag säga, men det är väll så det är..
Senare på kvällen ringde jag veronica och vi gick ut på en liten promerad runt i roliga stavre. Finns inte en käft ute här haha. Våra röster ekade ju bland alla tomma gator. Men det var grymt kul, har inte skrattat så mycket på ganska länge!
Så har haft en bra dag, och just det GLAD PÅSK!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0